RETRO RÁDIÓ

Ingyenes hirdetés feladás regisztráció nélkül, a rapid online értékesítési megoldás





Az online aukciós- és hirdetőoldalak régóta népszerűek, ha gyorsan és egyszerűen szeretnénk túladni egy-egy terméken. Az internetes kereskedelemtől azonban sokakat visszatart a kötelező regisztráció és a fiók létrehozása. Ahogy mindenre, úgy természetesen erre is létezik megoldás. (X)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.28.
hirdetés

Online hirdetési lehetőségek

Az internetes vásárlásnak köszönhetően az elmúlt évtizedekben a globális vásárlási trendek is teljesen átalakultak. A fizikai üzletek mellé felzárkóztak a webshopok és online áruházak, amelyek mára komoly vetélytárssá fejlődtek. Erre reagálva számos fizikai bolttal rendelkező vállalkozás is bővítette a platformjait és belevágott az internetes kereskedelembe. Korunk technológiával átitatott mindennapjaiban lényegében ez az egyetlen járható út a hosszútávú fennmaradásra. A webáruházak terjedésével pedig természetesen a vásárlók is nyernek. Egyszerű, kényelmes és sok esetben olcsóbb megoldás ez, mint a személyes beszerzés. A forgalmazók sokszor szándékosan rá is játszanak az online kereskedelem fellendítésére különféle limitált ajánlatokkal, kedvezményekkel.

A cégek hivatalos online áruházai mellett komoly szerep jut a közösségi piactereknek, aukciós- és hirdetőoldalaknak is. E felületeken cégek és magánszemélyek egyaránt hirdethetnek, így kialakítva egy hatalmas kínálattal rendelkező kereskedelmi rendszert. Magánszemélyek számára azért is kedvező ez az opció, mivel ők jellemzően ad hoc jelleggel kínálnak eladásra termékeket. Erre pedig lényegében nem is létezik más online platform, mint a különböző online hirdetési oldalak. Ezek működése kereskedői és vásárlói szempontból legalább annyira egyszerű, mint a webáruházaké. Néhány jól sikerült fotó, lényeges információk és pár kattintás – ennyi a recept a jó hirdetéshez. Ez pedig költségekkel sem jár, sőt: az ingyenes hirdetés feladás regisztráció nélkül is megoldható.

Mentesség a regisztráció terhe alól

Ha magánszemélyként hirdetnénk az erre szolgáló weboldalakon, sokszor ütközünk váratlan falakba. Ezek közül az egyik leggyakoribb az, hogy a termékfeltöltéshez mindenképpen regisztrálnunk kell. A regisztráció során létrehozhatunk egy profilt, melyhez néhány az oldal által követelt adat megadása vezet. A hirdetőoldalakra történő regisztráció nagymértékben szolgál marketing célokat is, hiszen az így rendszerbe kerülő e-mail címünkre ezután akadály nélkül érkezhetnek az weboldalhoz kapcsolódó ajánlatok, promóciók. Igaz persze az is, hogy a profil létrehozásával sokszor gördülékenyebb az ügyintézés, a kommunikáció és az eladás vagy vásárlás is biztonságosabbá tehető. Olykor azonban teljesen fölösleges az a mozzanat.

Az ingyenes hirdetés feladás regisztráció nélkül kedvező és gyors lehetőséget nyújt eladni kívánt termékeink feltöltésére. Ahogy említettük, a hirdetőoldalakat a legtöbben eseti jelleggel használják. Még ha több alkalommal is hozunk létre hirdetést, két alkalom között jelentősebb idő is eltelhet. Ha pedig egy regisztrált profilt adott ideig nem használunk az is előfordulhat, hogy automatikusan törlődik. Az ingyenes hirdetés feladás regisztráció nélkül semmilyen adminisztratív kötelezettséggel nem jár. És ami talán még fontosabb, költségektől is mentes. Ennek a funkciónak köszönhetően az egyébként is kényelmes online kereskedelem még egyszerűbbé válik. Nem utolsó sorban pedig tesztként is kiválóan működik.

Fotó: offero.hu

Értékesítés előzetes kötelezettség nélkül

Az online hirdetőoldalak tárháza folyamatosan bővül. Mivel egy népszerű szolgáltatásról van szó, így egyre több cég kíván részt vállalni belőle. Bár ezek az oldalak hasonló sablonok mentén épülnek fel, sok helyen eltérhetnek egymástól. Ha egy új szereplő szeretné megvetni a lábát a piacon, igyekeznie kell kijavítani a már jelenlévő vállalkozások esetleges hibáit, kérdéses pontjait. A számos javítható kitétel között pedig előkelő helyen található a hirdetés feladás költsége és a regisztráció kérdése is.

A hirdetőoldalak üzemeltetése nem kis terhet ró a vállalkozásokra. Így természetes, hogy valamilyen módon szeretnének ők is pénzt látni a platformon zajló árucserékből. Ez történhet feltöltési díjból vagy eladási jutalékból is. Ezekkel alapvetően nincs is semmi gond, hiszen az oldalak előre tisztázzák a feltételeket. A gondok elsősorban a különféle rejtett költségeknél jelentkeznek. Épp ezért mára az ingyenes vagy fakultatív módon fizetős hirdetések működőképesek.

A regisztráció esetén sok probléma adódhat a bújtatott adathalászatból. Bár jogi szempontból a hirdetőoldalak többsége makulátlan, előfordulhatnak kellemetlenségek. Az ingyenes hirdetés feladás regisztráció nélkül egy olyan lehetőséget teremt mindenki számára, mely mentesít az eljárás alól. Az online hirdetések célja pedig innentől valósulhat meg: hozzáférhető, elérhető, gyors és átlátható platform létrehozása termékeink értékesítésére. (X)

 





Ezeket olvastad már?
Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

Orbán Viktor profilt változtatott a Facebookon

Orbán Viktor profilt változtatott a Facebookon

Fejlemény az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásának ügyében

Fejlemény az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásának ügyében

Orbán Viktor: Békepárti többség kell Európában, nem érdemelnek még egy esélyt a brüsszeli vezetők

Orbán Viktor: Békepárti többség kell Európában, nem érdemelnek még egy esélyt a brüsszeli vezetők

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás