RETRO RÁDIÓ

Sokkoló! A család végignézte, ahogy a halálba zuhan a 18 hónapos kislányuk a nagypapa karjaiból





Egy óceánjáró hajón történt a súlyos tragédia, a család beperelte a hajótársaságot.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.07.16.
borzalmas tragédia

Szörnyű tragédiába fulladt egy családi kirándulás Puerto Ricóban, amikor egy kislányt a nagyapja véletlenül kiejtett az óceánjáró ablakából - tudta meg a Ripost a Daily Mail tudósítása alapján.

Abban a pillanatban véget ért Alan és Kimberly Wiegand élete, amikor 18 hónapos kislányuk kizuhant egy óceánjáró hajó ablakából. A tragédia idején a kisgyermekre a nagypapája vigyázott, aki nem volt elég figyelmes.

A megrázó tragédia immár két éve történt, de a szülők által indított gondatlansági perben még csak a napokban született döntés. A gyászoló anya és apa ugyanis beperelte a karibi hajótársaságot, amiért az óceánjárón rosszul voltak megtervezve az ablakok és nem volt figyelmeztető felirat a hiányzó részen. Ezt tartották kislányuk, Chloe halála okának.

Egy óceánjáró ablakából zuhant ki a kislány (Fotónk csak illusztráció, fotó: Pixabay)

A nagypapa kisunokájával ugyanis a Freedom of the Seas hajó fedélzetén játszott, amikor kikötöttek Puerto Ricóban. Egy váratlan pillanatban Salvatore Anello véletlenül elejtette Chloét, aki körülbelül 50 méteren keresztül zuhant, majd a vízbe csapódáskor életét vesztette. Az óceánjáró hajó 11. emeletének hiányzó ablakán keresztül zuhan ki a gyermek a halálba.

A bíró azonban kedd délután, néhány nappal az esküdtszék ülése előtt, elutasította az érzelmektől fűtött ügyet, mivel úgy ítélte meg, hogy a Royal Caribbean nem láthatta előre Salvatore Anello katasztrofális döntését, hogy 18 hónapos unokáját a nyitott ablakhoz tartotta.

Az igazi kockázatot jelentő veszélyt itt az jelentette, hogy Anello úr egy gyermeket emelt a nyitott ablakhoz” – írta Donald L. Graham szövetségi bíró, amikor gyorsított eljárásban hozott ítéletet a hajótársaság javára.

A döntés utáni percekben Michael Winkleman, Wiegandék ügyvédje közölte, hogy az Indiana állambeli South Bendből származó házaspár fellebbezést tervez.

A családot meglepte és mélyen elszomorította a bíróság döntése. Ez egy olyan ügy, amelyről az esküdtszéknek kellene döntenie, és bízunk benne és reméljük, hogy a fellebbviteli bíróság is egyet fog érteni” – mondta az ügyvéd a DailyMail.comnak.





Ezeket olvastad már?
A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás