RETRO RÁDIÓ

Sokkoló támadás Miskolcon! Katona akart megerőszakolni és megfojtani egy terhes édesanyát





Az, hogy nem történt nagyobb tragédia csak a nő bátorságának köszönhető. Az elkövető feltételezhetően egy katona lehetett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.22.
brutális bűncselekmény

Szörnyű bűncselekmény történt Miskolcon a napokban. A felkavaró eseményről a Facebookon számolt be az áldozat férje.

„2022. június 20-án 17 óra tájban, fényes nappal Miskolcon, a Kálvária lépcsősoron (Népkerttől indul fel az Avasra a Herman Ottó Múzeum jobb oldalán) egy emberinek nem mondható, de jog szerint annak kezelendő élőlény megkísérelte megerőszakolni és megfojtani a feleségemet, aki 25. hetében járó, láthatóan is terhes (!!) fiatal nő, édesanya. Fényes nappal, munkából hazafelé sétálva! Az egyed beráncigálta a feleségemet a lépcső melletti bokrok közé, ott teperte le a földre, majd olyan szinten fojtogatta, hogy már-már egyértelmű volt: ennyi volt az élete neki és a kisbabánknak. A történet pikantériája az, hogy eközben a lépcsősoron elsétált egy ember, aki a segélykiáltások ellenére semmit sem tett, csak haladt tovább, mintha a világ legtermészetesebb eseménye lenne egy terhes nő megerőszakolása. Csak remélni merjük, hogy azért tett így, mert hangos zene szólt a fülében. De ki tudja?!” – számol be a boon.hu egy a közösségi oldalon kedden este megjelent bejegyzés alapján.

A férj azt írja, hogy a felesége lélekjelenlétének köszönhetően nem fulladt óriási tragédiába a dolog, ugyanis a dulakodás közben sikerült tárcsáznia a segélyhívót, majd azt kihangosította, hogy az elkövető is hallja és bekiabálta a helyszínt a telefonba. A támadó ezt meghallva megijedt és a telefont felkapva elmenekült a helyszínről. Az első vizsgálatok alapján a nő és a baba is jól van.

A rendőrség néhány órán belül elfogta a támadót. A megyei rendőr-főkapitányság a portállal azt közölte, hogy hatalmas erőkkel indult meg a forrónyomos felderítés a tettes után és a kamerafelvételeknek köszönhetően gyorsan kattant gyorsan elfogták az elkövetőt.

Már a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálódik az ügyben

A lap ennél bővebb tájékoztatást nem kapott, mivel az ügyben már nem a megyei rendőrök, hanem a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz. Ilyenre akkor kerül sor egy bűncselekmény során, ha az elkövető valamely „egyenruhás” szervezet, belügyi szerv dolgozója.

A portál információi szerint az elkövető a Magyar Honvédség állományának a tagja. A főügyészség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.





Ezeket olvastad már?
Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás