RETRO RÁDIÓ

Felfoghatatlan, nászútján halt meg váratlanul a 22 éves férj





Egyik pillanatról a másikra következett be a tragédia, amikor az ifjú ara megmártózott férjével az óceánban, aki még soha nem úszott a sós vízben. Ezután szívszorító fogadalmat kellett tennie magának.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.29.
borzalmas tragédia

Cheyenne Cottrellnek mesébe illő szerelemben volt része, a nászútjuk pedig még annál is csodálatosabb volt. Az Atlanti-óceán napsütötte floridai tengerpartján sétálgattak kézen fogva a nap nagy részében.

Dalton még soha nem látta az óceánt, és rettegett tőle. Elképesztő volt együtt lenni. Olyan szerelmesek voltunk, hogy őszintén úgy gondoltuk, semmi rossz nem történhet velünk. A szeretet legyőzhetetlenné tett minket” – mesélte a 24 éves tanárnő.

(Forrás: Pixabay)

Ám a szerelmespárnak akkor még fogalma sem volt arról, hogy hamar vége fog szakadni a boldog pillanataiknak. Három nappal az esküvőjük után azonban olyan fogadalmat kellett tennie, ami egyik arának sem egyszerű: örökké özvegy lesz. A tragédia akkor következett be, amikor a boldog házaspár elhatározta, hogy megmártózik az óceánban.

„Először csak a bokánkat vizeztük be. Azt akartam, hogy Dalton megszokja az óceánt, mivel korábban csak tavakban fürdött. Kicsit tovább mentünk, jól éreztük magunkat. Egészen addig szórakoztunk, amíg egy hullám el nem találta, akkor nagyon megriadt. Odaúsztam hozzá, megpróbáltam segíteni rajta, de lehúzott. Megpróbáltam nyugodtan beszélni hozzá, de teljesen pánikba esett” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Cheyenne.

Dalton pánikba esett, így amikor egy újabb hullám eltalálta, az el is sodorta. Az óceán éppen a férfi válláig ért, de felesége hiába mondta, hogy tapossa a vizet, nem tudott koncentrálni. Egy mentőcsónakot meglátva a nő segítségért kezdett kiáltozni, amíg elindult felé egy vízimentő, de egy váratlan pillanatban a férfi ismét lehúzta a víz alá.

„Rettegtem attól, hogy mindketten meghalunk. Valahogy ki tudtam szabadítani magam, majd ellöktem. Ezt a mai napig sajnálom, de tudtam, ha nem távolodok el tőle, mindketten az életünket veszítjük. A szemembe nézett, és azt mondta: »fáradt vagyok«. Aztán elvesztette az eszméletét és elmerült. Abban a pillanatban komolyan fontolgattam, hogy hagyjam magam megfulladni vele együtt. Úgy gondoltam, jobb lenne meghalni Daltonnal, mint nélküle élni” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra az asszony.

Amikor az életmentő kihúzta a vízből Daltont, már ellilult és nem lélegzett. Nem tudta újraéleszteni – írja a The Sun. „Csak 3 napig voltunk házasok, szinte még fel se fogtam, és már özvegy lettem”– mondta a nő, aki sírva borult rá szeretett férje koporsójára a temetésen.





Ezeket olvastad már?
Frontális ütközés történt: két kisgyerek sérült meg a kedd reggeli balesetben

Frontális ütközés történt: két kisgyerek sérült meg a kedd reggeli balesetben

Iszonyú pusztítás történt a Deák téren, lehangoló a látvány

Iszonyú pusztítás történt a Deák téren, lehangoló a látvány

Hihetetlen kutatás: a terhesség után fiatalabbnak néznek ki a nők

Hihetetlen kutatás: a terhesség után fiatalabbnak néznek ki a nők

Exkluzív fotók az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásáról – Galériával

Exkluzív fotók az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásáról – Galériával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás