RETRO RÁDIÓ

Nagyon vártuk ezeket a filmeket, a koronavírus azonban közbeszólt





Íme a legnagyobb hollywoodi produkciók, amiket csak 2021-ben, vagy még később láthatunk, de az már biztos, hogy megéri várni rájuk



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.31.
Hollywod film mustra

Avatar 2

A nagysikerű sci-fi második része eredetileg 2021 decemberében jelent volna meg, de már azt is egy évvel elhalasztották.

Hang nélkül 2.

A különleges horrorfilm folytatását kétszer is elhalasztották, először 2020 március 8-ról szeptember 6-ra, de végül úgy néz ki, hogy csak 2021 áprilisában, annak is a vége felé, 23-án jelenhet meg.

The Batman

A legendás denevérember legújabb változatában Robert Pattinson bújik a szuperhős jelmezébe, de a közönség elé csak 2022 március 4-én lép ki, ha minden jól megy. A produkció eredetileg idén nyáron jelent volna meg, de a járványhelyzet miatt már kétszer is elhalasztották a premiert.

Fekete Özvegy

A Marvel univerzum egyik legkedveltebb szuperhőse, a Scarlett Johansson által alakított Natalia Romanova 2021 májusában árulhatja el végre a közönségnek, hogy mi is történt Budapesten. Az eredetileg 2020 májusában megjelenő film szintén két alkalommal lett arrébb tolva, először novemberre, majd az új évre.

Démonok között 3.

A horror rajongóknak sem kedvezett az idei esztendő, sok örömük nem lehetett az idei felhozatalban, a nagy sikerű Démonok között széria harmadik része azonban jövőre kárpótolhatja őket, a produkció 2021 júniusában jelenik meg idén szeptember 11 helyett.

Doctor Strange 2

Egy újabb Marvel szuperhős kap szerepet de ő már csak 2022-ben, Doctor Strange történetének ez már a második fejezete lesz, ami a jövő év májusáról lett eltolva 2022 márciusára.

Dűne

A Dűne Frank Herbert nagysikerű sci-fi sorozatának megfilmesített változata lesz, talán a legjobban várt film volt az idei évben. December 18-ra ígérték, de csak jövő év októberében láthatják a rajongók.

Jurassic World: Világuralom

Dinókból sosem elég igaz? Ezt sokan így gondolják, ezért is jön A Jurassic Park filmsorozat hatodik része, ami a Jurassic World: Világuralom címet viseli. A produkció premierjét sajnos jövő nyárról egészen a 2022-es nyárig kellett elhalasztani.

Mátrix 4.

Az ikonikus trilógia folytatását rengetegen várják, sajnos még várniuk is kell, egészen 2021 karácsonyáig. A produkciót eredetileg jövő tavaszra tervezték.

Mission: Impossible 7-8

A Tom Cruise nevével fémjelzett filmeknek két következő része is a gyártósoron van, a járvány azonban elég durván keresztbe tett ezeknek, a hetedik részt 2021 novemberére, míg a nyolcadikat egy évvel későbbre tervezik.

Nincs idő meghalni

Érkezik egy újabb James Bond film is jövőre, ugyan 2020-ra tervezték, de majd csak 2021 április másodikán kerülhet a vászonra.





Ezeket olvastad már?
Húsz éve a húsimádókért dolgozik Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme - Videó!

Húsz éve a húsimádókért dolgozik Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme - Videó!

Igazi rekorder lett hajléktalan Feri - ide pakolja ruháit és cipőit a Corvin-köznél élő férfi - Fotók

Igazi rekorder lett hajléktalan Feri - ide pakolja ruháit és cipőit a Corvin-köznél élő férfi - Fotók

Mennyből a pokolba: több millió forintot bukott egy házaspár

Mennyből a pokolba: több millió forintot bukott egy házaspár

Ebben a városban folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Ebben a városban folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás