RETRO RÁDIÓ

Nagy dugókra készülj, egyirányúsították a Ferihegyi repülőtérre vezető utat





Egyirányúsították a Ferihegyi repülőtérre vezető utat a városhatár felé a Határ úti felüljárótól a Kőbánya-Kispesti felhajtóig, ugyanis elkezdődött a 3-as metró vágányai feletti híd felújítása - közölte a Budapesti Közlekedési Központ kedden az MTI-vel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.18.
XVIII. kerület felújítás

A BKK közleménye szerint a Ferihegyi repülőtérre vezető út a városközpont felé csak Kőbánya-Kispestig járható, a centrum irányú forgalmat a Köki lehajtónál leterelik az útról, és a Lehel utca-Vak Bottyán utca útvonalon érhető el az Üllői út.

A Vak Bottyán utca-Lehel utca, a Vak Bottyán utca-Kőér utca és a Kőér utca-Üllői út jelzőlámpás csomópontokban a terelt útvonal számára a zöld jelzést meghosszabbították, hogy a gépjárműforgalom minél zökkenőmentesebben haladhasson át a kereszteződéseken.

A Kőér utca-Üllői út csomópontban a városközpont felé két jobbra kanyarodó sávot alakítottak ki a minél zavartalanabb áthaladás érdekében - írták.

A BKK felhívta a figyelmet, hogy az előbbi intézkedések ellenére a reggeli csúcsidőszakban hosszabb menetidővel számoljanak a térségben közlekedők.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a forgalommal szemben hajtott fel a ferihegyi gyorsforgalmira egy kamionos. Nagy valószínűséggel őt is megzavarta a forgalmirend változás.

A Bpiautosok.hu olvasója a Gyömrői útra akart lehajtani, de szemből egy kamion érkezett. Egy kommentelő szerint a környék útfelújításai miatt a sofőr nem is tudott volna másképp kijutni a telephelyről.





Ezeket olvastad már?
Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás