RETRO RÁDIÓ

„A páromat is megütötték” – az Európa-hajón bántalmazott ausztrál fesztiválozó részletesen elmesélt mindent





Tagadja a megvert ausztrál fesztiválozó, hogy molesztálta az Európa bulihajón dolgozó és szórakozó hölgyeket. Michael szerint csak megkérte az őrt, hogy ne lökdösse, ám válasz helyett megütötték.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.19.
botrány

Nagy felháborodást keltett egy videó, amin az látszik, hogy biztonsági őrök esnek neki külföldi bulizóknak a Sziget ideje alatt közlekedő, de nem a fesztiválhoz tartozó Európa partihajó fedélzetén. Az esemény lebonyolításáért felelős cég, a Kék Padlizsán szerint a verekedés kirobbanásának az volt az oka, hogy a részeg turisták inzultálták a személyzet és a vendégek női tagjait, őket akarták megvédeni a biztonsági őrök.

„Egy olyan külföldi csapat volt a hajón, amelynek tagjai ittasan fogdosták a személyzet női tagjait és a női vendégeket is. Többszöri kérés után sem hagyták abba a női vendégek zaklatását” – nyilatkozták az Indexnek a szervezők.

A Bors a reptéren érte el a verekedés egyik ausztrál sérültjét. Michael azt állítja, szó sem volt arról, hogy barátaival molesztálta volna a hajón lévő hölgyeket.

Michaelnek csúnyán felrepedt a szája és monoklija is lett

„Nem fogdostunk senkit! – jelentette ki a 29 éves fesztiválozó, aki máshogy emlékszik a történtekre. – Jó volt a hangulat a hajón, de amint kikötöttünk, eluralkodott a káosz. Mindenki elindult a lépcsők felé, hogy elhagyja a fedélzetet. Ekkor azonban a biztonságiak elkezdtek egyre agresszívebben viselkedni, lökdösték le az embereket a hajóról. Engem is meglöktek, ekkor odafordultam az őrhöz és közöltem vele: nyugodjon meg, nekünk is az a célunk, hogy minél hamarabb lejussunk a fedélzetről. Tényleg csak jelezni szerettem volna, hogy nem kell az erőszak, ekkor azonban az egyik biztonsági őr megütött. Mire körbenéztem, már tömegverekedés tört ki, a barátaim eszméletlenül feküdtek a földön, és még a páromat is megütötték, pedig ő csak engem akart védeni” – fogalmazott Michael, majd hozzátette: mire sikerült leszállniuk a hajóról, megérkeztek a rendőrök, akik kihallgatták, majd 12 órára őrizetbe vették őket.

A felvételen az látszik, hogy a turista valamit magyaráz a biztonsági őröknek, akik ezért nekiesnek

A Bors felkereste a partihajó védelmét ellátó NW Securityt, ám a nyomozásra hivatkozva nem kívántak nyilatkozni az ügyben, annyit azonban elárultak: belső vizsgálatot is elrendeltek, valamint megerősítették a Kék Padlizsán nyilatkozatát, miszerint a videón szereplő fiatalok fogdosták a lányokat.

 

 





Ezeket olvastad már?
Olyat tett egy férfi a 4-6-os villamoson, amit nagyon nem kellett volna – videó

Olyat tett egy férfi a 4-6-os villamoson, amit nagyon nem kellett volna – videó

Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás