RETRO RÁDIÓ

„Az én kislányomat senki nem használhatja lábtörlőnek„ - szerelmes lett a 13 éves kislányba Tibor, miután lefeküdt vele





Franciaországban szeretne új életet kezdeni a férfi, aki most az ítéletre vár.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.10.
megrontó

Egy 20 éves férfi áll a Kaposvári Járásbíróság elé, miután feljelentették, mert megrontott egy 13 éves gyereket.

„Az ügyészség tárgyalás mellőzésével 1 év 6 hónap szabadságvesztést kért rám, amelynek letöltését 2 évre felfüggesztik. Számomra ez vállalható ítélet„ – mondta a Blikknek a férfi. – Remélem, nem kapok pártfogót, mert Franciaországba szeretnék kimenni, hogy ott dolgozzak.

A 20 éves fiatalember itthon betanított munkásként dolgozik, de azt reméli, Franciaországban új életet kezdhet.

A barátnőmet tavalyelőtt decemberben a Városligetben ismertem meg, Azt mondta, már elmúlt 14 éves” – emlékezett a történtekre Tibor. „Két héttel azután, hogy először lefeküdtünk egymással, lelkiismeret-furdalása támadt, így elárulta, hogy hazudott, még nincs 14 éves. Persze, hogy ideges lettem. Rögtön tudtam, hogy ez mit jelent: bíróság elé kerülök. De akkor már fülig szerelmes voltam belé, így aztán többször is lefeküdtünk egymással” - árulta el a férfi, akinek a szavait a kislány édesanyja cáfolta meg.

„Amikor a lányom Tiborral kihangosítva beszélt, minden szót hallottam. Ott közöltem vele, hogy a gyerekem még csak 13 éves. Találkozhatnak, de nem feküdhet le vele„ – szögezte le az anya. „Aztán a tiltás ellenére a lányom egyik nap bevallotta, hogy megtörtént az eset. Megbíztam a gyerekemben, adtam egy bizonyos fokú szabadságot neki. Csak telefonon ellenőriztem, de nem leskelődtem utána, hogy hol, kivel van, mit csinál” - mondta az anyuka, akinek a gyereke végül bevallotta, óvszert sem használtak a szeretkezéseik során.

Feljelentést tett az anya

A Kaposvári Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat a 19 éves fiúval szemben, aki annak ellenére folytatta szexuális kapcsolatát a sértettel, hogy a tudomására hozták: a lány nem töltötte be a 14. életévét - írja a Blikk.

Az én kislányomat senki nem használhatja lábtörlőnek. Csak hónapokkal később – amikor megérkezett az idézés a kihallgatásra – árultam el neki, hogy a rendőrséghez fordultam. Még a gyámhatóságra is be kellett mennünk. Hét ember – köztük a jegyző – előtt faggatták a gyerekemet a történtekről„ - közölte a lányáért aggódó anyuka.

 





Ezeket olvastad már?
„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás