Dr. Csókay András, magyar idegsebész a Mária Rádió hivatalos Facebook-oldalán fejezte ki háláját mindenkinek, aki részt vesz a koronavírus leküzdése elleni harcban. Egy videóban köszönte meg az egészségügyben dolgozók folyamatos áldozatos munkáját!

„Ebben a hatalmas küzdelemben köszönetet kell mondani mindenek előtt Jézus Krisztusnak, mert a tudomány is tőle van. A tudomány is a teremtett világ dolgaihoz tartozik. A koronavírus feletti győzelem, melyet az orvostudomány segítségével hajt végre az emberiség, mindenekelőtt a Jóistennek köszönhető„ – fejtette ki véleményét Dr. Csókay András a Facebook-oldalon közzétett videóüzenetében.

Elárulta, hogy a jelenlegi eredmények Jóistennek köszönhetőek, de a megvalósításukban elengedhetetlen volt, hogy az emberek közreműködése.

„Köszönetet kell mondanunk a tűzvonalban harcolóknak, ezek a covidos intenzív osztályon harcoló nővérek, ápolók, orvosok, takarítónők és az egész személyzet. Természetesen köszönetet kell mondanunk a hátországban dolgozó egészségügyi dolgozóknak is, akik a megnehezített körülmények között próbálják becsületesen elvégezni a nem covidos betegeknek az ellátását” – hálálkodott Honvédkórház Semmelweis-díjas idegsebésze, de a köszönetnyilvánítással nem állt meg csak az egészségügyben dolgozóknál.

„Köszönetet kell mondani a hatalmas imádkozó tömegnek, akik imádkoznak nap, mint nap a betegekért és az egészségügyi személyzetért” – tette hozzá a szakember, aki szerint – „az ima úgy működik, hogy felszáll, mint a vízpára, a Szentlélek tovafújja, és kicsapódik a sivatagban szomjazókra, kicsapódik a beteg emberekre.”

Dr. Csókay András köszönetét fejezte ki az egészségügyben dolgozóknak! Fogadjátok szeretettel rövid videóját!

Posted by Mária Rádió on Saturday, April 10, 2021