Az 53 éves Marianna Palumbo 30. születésnapjára különleges ajándékot kapott a sorstól, az ünnepi asztalnál indult meg nála a szülés. A hatalmas boldogság után azonban váratlan negatív élménnyé vált a közös születésnap. Azóta az egész család számára a legfiatalabb családtag, Graziellának ünnepléséről szól ez a nap, és mindenki megfeledkezik arról, hogy Marianna is ekkor ünnepli a születésnapját.

„Imádtam a szülinapjaimat, ha vasárnap lenne a napja, már csütörtöktől ünnepelnék. A lányom eljövetelével azonban minden megváltozott” – árulta el az édesanya a Mirrornak.

„Amikor az embernek gyereke születik, körülötte forog a világ. Minden évben megszerveztem a buliját, és a családtagok is segítettek, hogy az év legcsodálatosabb napja legyen, az ő számára. Amikor a vendégek jönnek hozzánk, úgy érkeznek meg, hogy: »Szia Marianna, boldog szülinapot, hol van az ünnepelt?« Ő a show igazi sztárja” – nyilatkozott a szomorú részletekről a hölgy. A lap felkereste a lányát is, aki bevallotta, bűnösnek érzi magát, hogy azon a napon született, és sosem látta az anyukáján, hogy ez bántja.

Olyan rosszul érzem magam amiatt, hogy 23 éve nem volt anyának igazi születésnapja. Soha nem mesélt nekem erről, mindig csak tervezte nekem a hatalmas családi partikat” – mondta el Graziella. Azonban elmondta, jövőre csak azért is igazi, közös, hatalmas partit fognak csapni.