RETRO RÁDIÓ

Felfoghatatlan kegyetlenség: fogságban tartották 8 éves kislányukat a szülők egész életében





Egy nyolcéves kislányt kiszabadítottak, miután anyja és nagyszülei egyéves kora óta elzárva tartották egy szobában. A gyermek annyira fejletlen, hogy alig tud felmenni egy lépcsőn.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.11.
kegyetlen bánásmód

A német médiában csak Mariának nevezett lány az elmúlt hét és fél év nagy részét a nagyszülei házában töltötte egy zárt szobában, egy német kisvárosban, Attendornban.

Nem nagyon tudott bepillantást nyerni a külvilágba” – mondta Patrick Baron von Grotthuss ügyész a SauerlandKurier című helyi lapnak. A kislányon fizikai bántalmazásnak nem volt nyoma, viszont elmondása szerint soha nem látott erdőt, nem járt réten, és nem utazott autóban, és fizikailag olyan fejletlen, hogy képtelen felmenni egy lépcsőn.

Maria világra jövetelekor a szülei már nem voltak együtt. Az anya, akit csak Rosemarie G-nek neveztek, Maria hat hónapos korában egy cetlit hagyott gyermeke apja autójának szélvédőjén, amiben tájékoztatta, hogy Olaszországba fognak költözni lányával, amiről a hatóságokat is tájékoztatta. Amikor a gyermek apja 2015 szeptemberében jelentette az ifjúsági jóléti hatóságoknak, hogy többször látta az anyát és a gyermeket Attendornban, kikérdezték a lány anyai nagyszüleit, akik azt állították, hogy lányuk és gyermeke Olaszországban élnek. Az anya rokonai azt mondták a nyomozóknak, hogy a gyerek és anyja soha nem éltek Olaszországban.

A helyi hatóságok idén júliusban kezdtek ismét nyomozni a gyermek holléte után, miután a szomszédos Lennestadt településen élő házaspár értesítette a rendőrséget arról a szóbeszédről, hogy a most nyolcéves kislányt a nagyszülei házában tartják fogva. Végül egy bírósági végzést követően a rendőrség és az ifjúságvédelmi tisztek a nagyszülei otthonában találták meg a lányt.

Maria még életében nem járt réten, mert bezárva élt nagyszülei házában Fotó: Pixabay

Az, hogy a lányt ténylegesen miért rejtették el szinte egész életében a nyilvánosság elől, továbbra sem világos , mivel anyja és nagyszülei állítólag nem hajlandók válaszolni a rendőrségi kihallgatások során.

Siegen város ügyészsége hamis bebörtönzés és kiskorú bántalmazása miatt nyomoz a gyermek anyja és nagyszülei ellen. A 47 éves anya akár 10 év börtönt is kaphat.





Ezeket olvastad már?
Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás