Igen, összehoztuk! Óriási meglepetéseket tartogatott a magyar válogatott és a világbajnok francia csapat összecsapása az Európa-bajnokságon. A mieink már rögtön az első félidőben megmutatták, hogy bizony van keresnivalójuk a nemzetközi porondon, ugyanis Fiola Attila góljával vezetett Magyarország. A második félidőben sajnos jött a válasz Fiola góljára, Franciaország kiegyenlített.

Budapest, 2021. június 19.
Az első gólt ünneplő magyar válogatott és szurkolóik a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország – Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én.
MTI/Szigetváry Zsolt

A meccs végig kiélezett volt, azonban több gól nem született. Magyarország-Franciaország 1:1, ezzel pedig begyűjtöttünk egy pontot is a csoportban. Az elmondható, hogy válogatottunk elképesztő teljesítményt nyújtott, az Arénába pedig felejthetetlen hangulatot varázsoltak a magyar szurkolók. Ahogyan Hajdú B. István fogalmazott: betoltuk a Hősök terét az Arénába.

Fotó: Keresztesi Balázs

Fotó: Keresztesi Balázs

Fotó: Keresztesi Balázs

A magyar válogatott következő meccsét jövő héten szerdán Németország ellen vívja már egyértelműen a továbbjutásért. A sorsdöntő mérkőzésnek München ad otthont.