Korábban felcsillant az a remény, hogy a rendőrség nemsokára megoldja a kislány eltűnésének ügyét. Mint ismert, a nyomozás során megvádoltak egy német pedofilt, hogy az ő keze van Meddie eltűnésében. A férfi minden vádat erősen tagadott. De senki nem hitt neki.

Mégis igaza lehet?

A Mirror információi alapján egy új tévés dokumentumfilm (amely Madeleine McCann eltűnését vizsgálja) tárhatja fel, hogy Christian B. kulcsfontosságú gyanúsítottja nem is érintett.

Mint kiderült, a filmet egy volt rendőrnyomozó vezeti, és a hírek szerint új tanúkkal beszélget. Egy portugál forrás szerint: „Az új információk arra utalnak, hogy két orosz állhat a kislány elrablásának háttérében.”

Fordulat: két orosz állhat a kislány elrablásának háttérében (Fotó: YouTube)

Úgy tűnik, hogy Christian B. bírálata nem volt alaptalan? Egyébként az ügyet német ügyészek indították el, akik elsődleges gyanúsítottként azonosították a férfit.

Mint ismert, még 2007 májusában, néhány nappal a negyedik születésnapja előtt tűnt el a családja nyaralójából a portugáliai Praia da Luzban. Szülei az esti órákban egy étteremben voltak a barátaikkal, amikor pedig visszatértek, Madeleine már eltűnt.