Egy ismeretlen férfinak valószínűleg megtetszett egy elektromos roller, ugyanis először lelökte a tulajdonosát az eszközről, majd elhajtott vele. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – tájékoztatott a Police.hu a már-már pofátlannak mondható bűncselekményről.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. november 1-jén 13 óra 50 perc körül a X. kerület, Üllői úton a sértettet az elektromos rolleréről lelökte és a járművel elhajtott – tették hozzá. Az eset leírásához egy videót is megosztottak, ami alapján abban reménykednek, hogy lesz, aki felismeri a tolvajt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​