Különleges videót posztolt a Facebookra Kubatov Gábor! A Fradi elnöke 10 éve vette át a klub irányítását, erre emlékszik most egy kisfilmmel, amely nagyszerű képekkel mutatja be, milyen sikereket is hozott össze a klub 2011 óta – számol be a Ripost.

◄ ÚJ KORSZAK – AZ ELSŐ TÍZ ÉV ►

Posted by Kubatov Gábor on Friday, February 26, 2021

A videó egy igencsak megható nyilatkozattal indul, amelyet a megválasztása után tett Kubatov, és amelyben elmondja, milyen sokat is jelent neki, hogy segíthet kedvenc csapatán.

Ott ülni olyan emberek között, akiket én gyerekkoromban csak fényképről ismertem, és nagyon tiszteltem, nagy rajongójuk voltam. És most bennem látják azt a lehetőséget, hogy majd a Ferencvárost közösen megmentjük… – mondta meghatódva 2011. február 25-én a Fradi elnöke.

Nos, kétség nem férhet hozzá, hogy sikeres munkát végzett, hiszen az eredmények szépen érkeztek. A „kirakatcsapat”, a focisták a Kubatov-érában három bajnoki címet nyertek eddig – de szinte biztos, hogy ez a szám négyre fordul át a szezon végén –, háromszor nyerték meg a Magyar Kupát is, szerepeltek az Európa-liga és a Bajnokok Ligája főtábláján. A pólósok meg is nyerték a BL-t. A klub adott egy olimpiai bajnokot, 15 Európa-, és hat világbajnokot.