RETRO RÁDIÓ

Finomkodás nélküli személyiségteszt: kiderül, hogy viselkedsz másokkal!





A karakterek észlelése árulkodik attitűdünkről, személyiségünkről. Kvízünkkel perceken belül kerülhetsz képbe, ismerd meg jobban önmagad!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.06.
kapcsolat

A háromszög általában az irányítást, míg a karika az élet körforgását jelképezi. Ezek kombinálása a gondolkodásmódodról árulkodik. Nincs más dolgod, mint egy papírra rajzolni egy háromszöget és egy kört, amelyek valamilyen módon érintkeznek egymással. Ha az alábbi rajzok valamelyikével megegyezik a tied is, akkor adunk némi gondolkodni valót.

https://hu.pinterest.com/pin/353321533272706954/

Ha a kör a háromszögön belül van nálad, akkor kedves és melegszívű vagy. Rád mindig lehet számítani, az idegeneket is nyitottan, mosolyogva fogadod. Nagyon szociális vagy, mindig emberek vesznek körül, a magánéleted viszont csak a hozzád legközelebb állóknak teregeted ki.

Ha a karika a háromszög csúcsára került, akkor nyugodt vagy és magabiztos. Pontosan tudod, mi történik körülötted, de csak a fontos dolgokra koncentrálsz. A munkádban precíz vagy, sokan csodálnak is ezért. Ne feledd, néha azért nem árt társaságba menni!

A háromszög köré rajzoltad a karikát? Védelmező személy vagy, mindig ott vagy az emberek mellett. Az idegeneknek is örömmel segítesz, nem lennél képes csak úgy elmenni egy bajba jutott mellett. Örömmel fordulnak hozzád tanácsért, hűséged és bölcsességed maradandóvá tesz.

Ha egy félkör került a háromszögre, akkor vidám vagy és támogató. Mindig bátorítod a környezetedben lévőket, mások sikere boldoggá tesz. A féltékenység szó nem is szerepel a szótáradban. Pozitív vagy, és még a borongós helyzeteket is fényesebbé tudod tenni.





Ezeket olvastad már?
Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás