RETRO RÁDIÓ

Hamarosan kiderülhetnek Komár László titkai: hagyatéka barátja fiánál várja a zenész lányát





Eddig úgy tudtuk, hogy sírba vitte a titkot Komár László hagyatékának őrzője. Karolina lehet, mégis meghallgathatja a titokzatos kazettákat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.03.
megoldott rejtély

Komár László tíz évvel ezelőtti halála előtt 3 darab mikrokazettát hagyott örökségül egy szem lányára, Karolinára, aki 18 éves korában juthat hozzájuk. A zenész halála előtt már tudta, nem él sokáig, ezért felkereste régi barátját, Stark Ferencet. Ekkor adta át a titkos üzeneteket hordozó hanghordozókat a lányának címezve.

„Komár Karolina kezei­hez. 2012. 02. 28.” – írta 2012-ben, halála előtt Komár saját kezűleg a zacskó tetejére. Tehát Karolina az egyetlen, aki megkaphatja őket, de ennek 2022. október 15. előtt, mielőtt 18 éves nem lesz, nem szabad megtörténnie.

Gondoskodott hagyatékáról Komár László Fotó: Bors

Váratlanul meghalt az örökség őrzője

A titkos felvételek őrzője, Stark Ferenc azonban hónapokkal ezelőtt elhunyt, így kétségessé vált a hagyaték sorsa. A Bors újságírója azonban felkereste Stark Ferenc egykori lakhelyét. A vidéki családi házban senki sem tartózkodott, végül megtaláltuk Stark Ferenc két fia közül az egyiket. A neve elhallgatását kérő férfi nem szeretett volna a lapnak hivatalosan interjút adni, de annyit elmesélt, hogy tisztában van vele: édesapja fontosnak tartotta Komár Lászlóval való barátságát, így az ő iránta érzett tiszteletből is addig őrzi a hagyatékot, ameddig kell.

„Testvéremmel együtt őrizzük Komár László titkos hagyatékát, s reméljük, átadhatjuk a lányának” – mondta.

Karolina itt még édesanyja karjaiban Forrás: Bors

Karolina végül megkaphatja a kazettákat

Ferenc, mielőtt életét vesztette, beszélt arról gyermekeinek, mennyire fontos ez az ígéret számára. A két fiú tehát édesapjuk temetése után úgy döntött, ha eljön az idő, megkeresik, valamilyen módon üzennek Karolinának az átadás időpontjáról. A lánynak, aki éppen 18. életévét tölti be két hét múlva, ennyi ideje van, hogy felvegye a kapcsolatot az öröksége őrzőivel, akik elmondták: csak neki adják át a kazettákat.

Kérdés, hogy Karolina vajon szeretné-e hallani, amit édesapja a múltból üzent neki. További gond, hogy a kazetta őrzői képtelenek kapcsolatba lépni a lánnyal, semmiféle elérhetőséget nem tudnak hozzá. Valószínű, hogy Komár László lánya csak a Borson keresztül tudhatja meg, hol, kinél várja őt édesapja üzenete…

Karolina két hét múlva meghallgathatja ezeket a kazettákat Fotó: Bors

 





Ezeket olvastad már?
Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" -  számos hiedelem kötődik április 24-hez

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" - számos hiedelem kötődik április 24-hez

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás