RETRO RÁDIÓ

Kitálalt a kispesti szocik sofőrje, kokainról és prostituáltakról beszélt





V. Ákos azt állítja, rendszeresen szállította a kispesti baloldaliakat éjszakánként.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.27.
kokainos bulik

Egy évvel ezelőtt pattant ki a botrány, amikor nyilvánosságra került egy felvétel, amelyeken Lackner Csaba, akkori szocialista önkormányzati kispesti képviselő arról beszél, hogyan lopták ki a kerületi pénzeket az önkormányzatból. Ezután az ügyben gyanúba keveredett szereplők mind tagadták az elhangzottakat manipulált felvételekről beszéltek, de még még azt sem ismerték el, hogy egyáltalán Lackner Csaba szerepel az anyagokon.

A Hír TV most megtalálta a koronatanút. A kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette az Informátor riporterének a korábban bemutatott, korrupcióról szóló felvételeket.

A sofőr állítja, hogy a hírhedt, ősszel kiszivárgott Lackner-felvételek valódiak, ő pedig személyesen jelen volt a hírhedt kokainozós MSZP-s bulin. És nemcsak ezen, hanem több száz(!) hasonlón - ismerteti a Ripost.

„Az nemcsak kábítószernek látszó fehér por, hanem egyértelműen az” – jelentette ki a sofőr, hozzátéve, hogy ez nem egyszeri alkalom volt. Rendszeresen zajlottak kokain partik szocialista politikusok részvételével.

V. Ákos is részt vett a kokainozós MSZP-s bulin
Fotó: HírTV

V. Ákos megfogalmazása szerint azért nyilatkozott a Hír TV-nek, mert felháborította az, ami Kispesten folyik. A férfi állítja, amióta Lackner Csabát ismeri, legalább száz(!) különböző bulin vett részt az ex-MSZP-s képviselővel.

Elmondása szerint a kispesti Lackner–Kránitz–Gajda háromszögbe a focin keresztül vezetett az útja: jól teljesített egy tornán, aminek következtében a szocialista politikusok bevették a társaságba. Később barátok lettek, ezt követően kezdődtek a közös bulizások. A férfi egy sofőrszolgálatnál dolgozott, és a baloldali politikusokat többször fuvarozta az éjszakában, így innen is ismerte a kispesti hangfelvételeken hallható történeteket - összegzi a Ripost.

A lap beszámol arról, hogy Gajda Péter a legszorosabban a mai napig együttműködik Kránitz Krisztiánnal a kispesti vagyonkezelő nagy pénzeket mozgató hatalmasságával is, mondhatni sülve-főve együtt vannak. Kránitz az, aki miután leleplezte az üzelmeit feljelentett a rendőrségen még egy kispesti ellenzéki politikust is.

Kábítószer volt a zacskóban

V. Ákos, a most kitálaló sofőr megfogalmazása szerint azért nyilatkozott éppen most a Hír TV-nek, mert nagyon felháborítja mindez, ahogyan a szocialista hatalmi kör bánik az emberekkel, és viszonyul az emberi sorsokhoz. A férfi állítja, amióta Lackner Csabát ismeri, legalább száz különböző bulin vett részt az ex-MSZP-s képviselővel.

A hangfelvételek nyilvánosságra kerülése óta is rendeznek bulikat Kispesten a botrány szereplői, de már óvatosabbak – erről is beszélt V. Ákos. Azt gondolja, Gajda a polgármester azért sem szorongatja meg kokózó Lacknert, mert tudnak egymásról dolgokat.

„Viccelődhetnék azzal, hogy felebaráti szeretet, de úgy gondolom, hogy itt pénzről van szó elég keményen” – tette hozzá.

V. Ákos, a sofőr megerősítette, hogy a bulikon többször is hallott a kispesti hangfelvételeken is kibeszélt szisztémáról, ami szerint a pénzt nem a büdzséből veszik el, hanem külső vállalkozókon keresztül jön vissza. Állítása szerint ezt „visszaosztott pénznek” szokták nevezni. Ezekben az üzelmekben a Gajda alá tartozó Kránitz Krisztián és Lackner Csaba is részt vett - jelentette ki, hozzátéve, hogy a jelenleg is a kispesti vagyonkezelő élén álló Kránitz Krisztián mindannyiuk közül a legmohóbb.

Mint ismert, a Gajda Péter szocialsita polgármester zavaros ügyeiről szintén mesélt Lackner a felvételeken. Amikor szóba került, hogy a polgármester mibe fektette a pénzt, amit „kapott”, Lackner úgy válaszolt: „Hát ingatlanokat vásárol, most is szereztem neki ingatlant.”

A sofőr beszámolt egy balatonfüredi buliról is, ahol a három-négynapos tivornyán jelentős volt az alkohol- és drogfogyasztás is. Kiemelte, nemcsak kokain fogyott, hanem a társaság nagy kedvence is, a bogyó néven ismert extasy tabletta. A résztvevők az efféle bulik alkalmával prostituáltakat is rendeltek, mert „természetesen a feleségek otthon maradtak„. A baloldal sofőrje szerint Lackner szeret a társaság közepe lenni. Az önkormányzati képviselő szórta a pénzt, egy-egy görbe este negyven- és kétszázezer forint közötti összegbe is kerülhetett.

A hangfelvételek készítésekor, 2019 nyarán különösen sok ilyen buli volt, mivel V. Ákos szerint ekkor Lackner felesége épp várandós volt, ezért a képviselőnek ”sok mozgástere maradt„. Az egykori sofőr beszámolt arról, hogy a kokainozó MSZP-s politikusnak a felesége mellett legalább két-három nőhöz volt köze – rajtuk kívül pedig rendszeresen igénybe vette prostituáltak szolgáltatásait is.





Ezeket olvastad már?
Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" -  számos hiedelem kötődik április 24-hez

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" - számos hiedelem kötődik április 24-hez

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás