Egy marylandi édesapa, Haffis Olanrewaju Agboola és kislánya, Christian Omofolawe Agboola tragikus módon vesztették életüket, miután belefulladtak a medencébe egy születésnapi partin. Az elsődleges információk szerint a család egy tinédzser szülinapi partiján vett részt szombaton Waldorfban. A 7 éves kislány a jelek szerint nem tudott úszni, mégis beugrott a medencébe, ami a rendőrségi jelentés szerint körülbelül 2,4 és 2,7 méter mély volt.

Ezt látva, szintén úszni nem tudó édesapja gondolkozás nélkül utána ugrott. A tragédiák láncolata azonban még nem ért véget, mert egy 17 éves fiatal is megpróbált segíteni apán és lányán, de nem tudott rajtuk, mert „túl sok vizet nyelt”. Közben a mentősök is a helyszínre érkezetek, és mindhárom embert kihúzták a vízből. Azonnal megkezdték az újraélesztést is, de sajnos a 44 éves apuka és kislánya meghalt – írja a Crime Online.

(Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay)

„Mindhárom áldozatot kihúzták a vízből, majd a tűzoltók és a rendőrök megkezdték az újraélesztést. A mentési kísérletek és a küzdelem között mindenki túl sok vizet nyelt. Szerintem minden túl kaotikus volt” – mondta Diane Richardson, a Charles megyei seriff hivatalának szóvivője az eset kapcsán a hatóságoknak.