RETRO RÁDIÓ

Így fogod meg a párod kezét? Sokat elárul a kapcsolatodról





Ha szeretsz valakit, akkor az apró dolgok is számítanak, nem igaz? A köztetek lévő kötelékről sokat kifejez az is, ahogy kézen fogva sétáltok.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.03.
kézfogás

Az apró gesztusok is képesek leleplezni azt, hogy mely szakaszban tartotok. Lássuk, mi derül ki rólatok!

Forrás: Pixabay

Ha összekulcsoljátok ujjaitokat, akkor erős, szenvedélyes kapcsolat van köztetek. Odáig vagytok egymásért, igaz ez a hosszú távú kapcsolatokra is, a láng nem aludt ki. Az egymásba kulcsolt ujjak a boldogságot, romantikát szimbolizálják. A lényeg, hogy erősen fogjátok egymást, mert az már nem jó jel, ha az egyikőtök nagyon lazán, a másikra ráhagyva tartja a kezét.

Ha a tenyereiteket szorítjátok össze az ujjak összekulcsolása nélkül, az azt jelenti, hogy a kapcsolatotok leginkább a vonzalomra épül. Boldogok vagytok együtt, erős a megértés köztetek, de nem tombol a szenvedély. Mindig ott vagytok egymás mellett, kívülről-belülről jól ismeritek egymást.

https://hu.pinterest.com/pin/397794579581739184/

A harmadik ábra szerint, lazán fogjátok egymás kezét? Ez arra utal, hogy most kezditek megismerni egymást, együttlétetek kezdeti szakaszában vagytok. Talán még félénkek vagytok, de egyfajta óvatos romantika már kialakult köztetek. Próbáld megfigyelni, ki kezdeményezi a kézfogást. Aki megteszi, keresi a fizikai kapcsolatot, de azt is jelezni akarja a külvilágnak, hogy a párja már foglalt.

A karjaitokat fűzitek össze, mintha hivatalos eseményre készülnétek? Rendezvényen ez kifinomultnak és elegánsnak hat. Ha viszont mindig így mászkáltok, akkor legalább egyikőtök bizonytalan a kapcsolatban vagy biztonságot keres és így akar megkapaszkodni.

Amikor a párok csak egy ujjukat kulcsolják össze, azzal a függetlenséget szimbolizálják. Ez nem azt jelenti, hogy nyitott kapcsolatról van szó, sokkal inkább azt, hogy értékelik a másik személyes terét. A magánéletük mellett az egyén is számít, ezt mindkét fél tiszteletben is tartja. Ha ez új szokásként merült fel nálatok, akkor azt is jelezheti, hogy a kapcsolat érzékeny időszakon megy keresztül, most kissé törékennyé vált.

Tegyük fel, hogy a kanapén filmeztek úgy, hogy a férfi karja a válladon fekszik, te pedig fogod a kezét. Ez bizony bármerre jártok azt jelzi, hogy a lehető legközelebb akartok lenni egymáshoz és állandó fizikai kontaktusra vágytok. Erős köztetek az érzelmi kötelék és ezt örömmel adjátok az egész világ tudtára.

Ha partnered egyik kezét mindkét kezeddel, alulról és felülről is tartod, akkor odafigyelsz rá és arra, amit mond. A kézfogásnak ez egy rendkívül intim módja, különösen érzelmileg. Ilyenkor a puszta viselkedéseddel jelzed, hogy te mindig ott leszel kedvesed mellett és semmi sem fontosabb a közöttetek lévő köteléknél.

Ha nem szoktátok megfogni egymás kezét, akkor talán nincs minden rendben köztetek. Nem nagy a rajongás a másik iránt, valami miatt nem fejlődik a kapcsolat. Egy másik ok lehet a félénkség, ami nem baj, a visszafogottság, térnyerés módja is lehet az érintkezés nélküli sétálás. Talán csak egy kis időre van szükségetek.





Ezeket olvastad már?
Óriási a baj: az iskolából még elindult, de nem ért haza a 12 éves magyar kisfiú

Óriási a baj: az iskolából még elindult, de nem ért haza a 12 éves magyar kisfiú

Ha eddig rosszul érezted magadat az időtől, most egyenesen szenvedni fogsz

Ha eddig rosszul érezted magadat az időtől, most egyenesen szenvedni fogsz

Most jött: motoros és autós karambolozott a XVII. kerületben

Most jött: motoros és autós karambolozott a XVII. kerületben

Most érkezett: horrorbaleset az M2-esen, fiatal sofőr vesztette életét - megdöbbentő helyszíni fotókkal

Most érkezett: horrorbaleset az M2-esen, fiatal sofőr vesztette életét - megdöbbentő helyszíni fotókkal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás