Amelyik kezed erősebb és amelyiket több tevékenységhez használod, az a domináns. Pillants most rá erre és kiderül, mik a főbb személyiségjegyeid.

Fotó: Shutterstock

Na és melyek az erős ujjaid? Az erős ujjak egyenesek és magasak, míg a gyenge ujjak hajlottak vagy egy másik ujj felé hajlanak. Az erős ujjakkal ellentétben a gyengék nem engednek bizonyos tevékenységeket végrehajtani. Ha úgy látod, hogy erősnek minősül a hüvelykujjad, akkor sikerre törekedsz a szakmádban. A mutatóujj ebben az esetben erős jellemet, tekintélyt és intelligenciát sugall. A középső ujj az önbizalmat, bölcsességet és felelősségvállalást fejezi ki. A gyűrűsujj azt árulja el, hogy kreatív vagy és önkifejező, míg a kisujj a jó kommunikációs készségeket jelzi.

Mit árul el rólad az ujjaid közti rés?

Ha az ujjaid távol vannak egymástól, akkor független vagy és szeretsz új dolgokat felfedezni. Ha szorosan állnak az ujjaid, akkor visszafogott vagy, egyben önellátó és veszélykerülő is. Amennyiben a középső és a gyűrűsujjad van távolabb, téged nehéz befolyásolni. Ha ez a két ujjad közel van egymáshoz, akkor követed a szabályokat.

Azt se felejtsük el, hogy a kézfejed mérete is árulkodó! A nagy kezű emberek tökéletességre törekednek, impulzívak és érzékenyek a kritikára. Ezzel szemben a kis kezűek praktikusak, kalandvágyók és jó problémamegoldó készséggel rendelkeznek.