RETRO RÁDIÓ

„Már csak álmaimban látok” - bátyja támogatja a Kemecsén megvakított fiatal anyukát





Minden vagyonát kész pénzzé tenni a szemétől megfosztott fiatal nő családja, hogy Gabriella egy nap visszanyerje a látását. A 22 éves édesanyát volt párja vakította meg bosszúból és féltékenységből, amiért elhagyta, majd később az elrablása után feljelentette a rendőrségen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.26.
felfoghatatlan kegyetlenség

Gabriella élete végéig bánni fogja, hogy esélyt adott Gy. Attilának. A férfi a Facebookon ismeretlenül írt neki egy üzenetet, majd találkoztak. A kapcsolatukból szerelem lett, de a jó viszony nem bizonyult tartósnak, ezért az akkor már egy kislányt nevelő nő szakítani kívánt az agresszív udvarlójával.

Mindkét szemét kinyomta

A férfi ebbe nem törődött bele, ezért két társa segítségével elrabolta a lányt. Gabi megszökött és a rendőrséghez fordult. Attila négy hónapot töltött letartóztatásban. A férfi rettegett attól, hogy jogerősen is börtönbüntetésre ítélik, ezért megpróbálta a volt kedvesét rábírni, hogy vonja vissza a feljelentést. A lány erre nem volt hajlandó, ezért Attila február 5-én személyesen felkereste Kemecsén, kicsalta a mezőre, ahol aztán megverte, és mindkét szemét kinyomta.

Attila vette el a fiatal lány szeme világát

Bátyja a fehér botja

Gabriella most mindenben a családja, és főleg az egyik bátyja segítségére szorul.

„Én vagyok a vakvezető kutyája és a fehér botja” – nyilatkozta a Borsnak Róbert. A férfi a kemecsei cigány közösség egyik első diplomás tagja. Szociális munka szakon végzett, és részt vett a pünkösdista keresztény közösség lelkészképző kurzusán is.

Róbert mindenben támogatja Gabriellát

„Isten tartja bennünk az erőt, hogy képesek legyünk elviselni a helyzetünket. Gabica egy gyönyörű és okos lány. Éppen érettségizni készült volna, amikor Attila a látásától megfosztotta. Szeretetben nevelte a négyéves kislányát, Mirát. Nagyon ragaszkodnak egymáshoz” – mesélte a fiatal férfi, aki kész mindenét pénzzé tenni, hogy Gabriella egyszer újra láthasson.

Házától, kocsijától is megválik

„Éjt nappallá téve böngészem a szakirodalmat, így megtudtam, hogy a tudósok néhány évvel ezelőtt kifejlesztettek egy bionikus szemet. Tudni kell, hogy tulajdonképpen az agyunkkal látunk, a szemünk csupán felveszi az ingert. Ez az eszköz ez utóbbi funkciót tölti be. A módszert még tökéletesíteni kell, és akár hosszú évekig is eltarthat, mire lehetőség lesz rá, hogy a húgom is kipróbálhassa. Az biztos, hogy akár a kocsimat és a házamat is hajlandó vagyok eladni, ha az kell hozzá, hogy a testvérem újra lásson” – fejezte be Róbert.

A családi háztól is megválik Robi, hogy segíteni tudjon

Piros szín jut eszébe a napról

Gabriella nagyon hálás a bátyjának.

„Mindig is közel álltunk egymáshoz, ami most még jobban erősödött. Tudom, hogy számíthatok rá, de egy nap muszáj lesz önállóan is boldogulnom. Attilának sosem leszek képes megbocsátani, hiszen megfosztott attól, hogy lássam a kislányomat felnőni” – mondta a 22 éves nő.

„Az Úr minden nehézségen át fog lendíteni, most is igyekszem megélni az élet örömeit. Szeretek kimenni a napra, mert amikor az arcomat éri, egy kellemes pirosas színt érzékelek. Az álmaimban persze még látok, hiszen megvannak a vizuális emlékeim. Ezekből táplálkozom, és igyekszem talpra állni, hiszen meg kell tanulnom a vakon élni”– fejezte be Gabi.

 

 

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás