Bár sokan állítják, nem a méret a lényeg, ezzel nagyon nem ért egyet az az amerikai férfi, aki azt állítja, a Covid miatt csökkent a péniszének hossza.

„Harmincas éveimben járó heteroszexuális férfi vagyok. Tavaly júliusban elkaptam a Covidot és nagyon beteg voltam. Amikor kikerültem a kórházból, merevedési zavaraim voltak, de ezek lassan elmúltak orvosi segítséggel” – kezdte egy podcastban a fertőzésen átesett beteg. „De úgy tűnik, maradt egy maradandó problémám. A péniszem összezsugorodott. Mielőtt megbetegedtem, átlagon felüli voltam, nem hatalmas, de határozottan nagyobb a normálnál. Most körülbelül másfél hüvelyket veszítettem, és határozottan kisebb lett az átlagosnál” – jelentette ki a fiatalember.

A férfi szerint a méretváltozás oka az érkárosodás, orvosai sem kecsegtetik semmi jóval, akik szerint ez a csökkenés valószínűleg végleges marad – írja a Mirror.

Nem kellene, hogy számítson, de nagy hatással van az ágyban való képességeimre és önbizalmamra is” – jelentette ki a férfi.

Ashley Winter, egy amerikai urológus a konkrét esetről az mondta, az erekciós zavarból eredő méretcsökkenés akkor alakulhat ki, ha a probléma oka inkább fizikai, mint pszichológiai. Ilyen lehet például a rákos megbetegedés is.