A nő egyetemista lányát, a 25 éves Laura Bloomert különös kegyetlenséggel ölte meg barátja, a 28 éves Jake Nottman tavaly ősszel.

A férfi először ököllel kezdte verni a lányt, majd kést ragadott és 30 alkalommal szúrta meg, végül autójával is áthajtott rajta. A támadások közben volt annyi ereje Laurennek, hogy rögzíteni tudta telefonjával az esetet.

Az anyát mai napig kísértik a felvételek, ahol lánya küzdelmét és halálhörgését kellett végig hallgatnia a telefonfelvételen.

„Újra és újra visszajátssza az agyam azt a borzalmat, amikor hallom, ahogy segítségért kiabál. Fizikailag rosszul érzem magam, amikor arra a fájdalomra és rémületre gondolok, amelyet érezhetett, miközben harcolt és könyörgött az életéért, miközben trágárságokat kiabálva térdelt felette barátja” – mondta az anya a Mirrornak.

A férfi a bíróságon azt mondta, hogy a támadás előtt cannabisos süteményt fogyasztott és csak azután vált agresszívvá és paranoiássá.

A gyilkosság után a szülők képtelenek feldolgozni a történteket, de próbálnak erősek maradni, hogy a továbbiakban is szembe tudjanak nézni lányuk gyilkosával a bíróságon.