RETRO RÁDIÓ

Nincs megállás! Újabb zaklatási botránytól hangos a Jobbik





Ezúttal Brenner Kolomanról derült ki, hogy zaklatási botrányba keveredhetett. Legalábbis ezzel érvelt Potocskáné Kőrösi Anita, hogy a helyére üljön a parlamentben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.25.
jobbik

Jobbikos országgyűlési képviselő állítólagos zaklatási botrányát kihasználva foglalná el Potocskáné Kőrösi Anita Brenner Koloman helyét a parlamentben. Az elnökhelyettes tavasszal azt ecsetelte Gyöngyösi Mártonnak, hogy „szeptemberben beül Brenner Koloman helyére, mert őt addig úgyis vissza kell hívnia az elnökségnek az ELTE-n gyűrűző zaklatási botránya miatt”. Minderről Molnár Enikő számolt be egy belső jobbikos levélben a Magyar Nemzet értesülései szerint. A levélben a „mamuszos” exkabinetfőnök részben arról írt: Potocskáné május 26-án Budapesten, a Madal Caféban beszélt Gyöngyösivel, aki akkor még nem is volt a Jobbik elnöke.

A botrányt kihasználva kerülne vissza a parlamentbe Potocskáné Kőrösi Anita – Fotó: Hajdú-Bihari Napló

Potocskáné nagyon eltökélt lehetett a mandátumszerzést illetően, hiszen Molnár leveléből az is kiderül, nem a zaklatási botrányba keveredett Brenner volt az első, akinek az országgyűlési helyére pályázott: korábban Bencze János alkalmatlanságát tette szóvá Jakabnak. Brenner egyébként az ELTE oktatója, a Germanisztikai Intézet volt igazgatóhelyettese. Jelenleg az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke és a törvényalkotási bizottság tagja. A jobbikos képviselő állítólagos zaklatási botrányával kapcsolatban az Origo.hu megkereste Borhy Lászlót, az ELTE rektorát, hogy megtudja, hány érintettje lehet az esetnek, illetve mikorra tehető a Jobbik volt kabinetfőnöke által említett zaklatási ügy. Kiderült, Brenner ellen egyelőre nincs feljelentés sem az illetékes nyomozó ügyészségen, sem a rendőrségen.





Ezeket olvastad már?
A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás