RETRO RÁDIÓ

Itt lesznek lezárások! Ha nem megy a meccsre, kerülje el a Puskás Aréna környékét!





Négy kerületben is számos utcát lezárnak az esti Szuperkupa-döntő miatt. A BKK sűríti a járatait, 16 óra és éjjel 2 óra között pedig ingyen utazhatnak azok a szurkolók, akik felmutatják a jegyüket az ellenőrnek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.24.
Szuperkupa

Ma éjfélig tilos megállni a Baross téren (a Thököly út felől a Keleti pályaudvar melletti parkolókban), a Verseny utcában, valamint az Erzsébet tér, a Mogyoródi út, a Kerepesi út, a Dózsa György út, a Stefánia út, az Ilka utca, az Istvánmezei út, a Szabó József utca, az Egressy út, a Cserei utca, a Gizella út és az Ifjúság útja egyes szakaszain.

Ma éjfélig lezárják a Dózsa György út, a Stefánia út, az Istvánmezei út, az Ifjúság útja és az az Egressy út egyes szakaszait, illetve a Szabó József utca, a Cserei utca, a Gizella utca, a Cházár András utca, a Verseny utca, az Ilka utca és a Jobbágy utca egyes részeit.

Holnap 11 óráig szakaszosan és időszakosan lezárják, az Apáczai Csere János utca egyes szakaszait

Holnap 16 óráig szakaszosan és időszakosan lezárják, a Dob, a Hársfa és a Király utcák bizonyos szakaszait

Holnap 18 óráig tilos megállni a Dob utca, az Erzsébet körút, a Hársfa utca, a Király utca, az Eötvös utca és a Apáczai Csere János utca egyes szakaszain

A lezárások teljes listáját ITT olvashatja.

Fotó: google maps

Sűrített járatok a mérkőzés napján

  • A mérkőzést megelőzően az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos az ilyenkor szokásosnál sűrűbben, a csúcsidőszakban jellemző 3-4 percenkénti követéssel közlekedik, és sűrűbben közlekednek a Thököly úti gyorsjáratok is.
  • A mérkőzés végéhez igazodva szükség szerint meghosszabbított üzemidővel közlekedik az M2-es, az M4-es metró, az 1-es villamos.
  • Minden, a Thököly úton közlekedő autóbusz megáll a Reiner Frigyes park megállóhelyen és a Stefánia út / Thököly út csomópontnál.
  • A forgalomkorlátozások miatt a közösségi közlekedésben az alábbi változásokra kell számítani:

  • A 178-as autóbusz 18 órától meghosszabbított útvonalon, a Keleti pályaudvar helyett a Bosnyák térig közlekedik.
  • A 30-as busz egyik irányba sem érinti a Verseny utca megállót, továbbá Újpest felé a Reiner Frigyes parknál a Thököly úton, a 7-es busz megállójában áll meg.
  • A 75-ös trolibusz a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarhoz közlekedik, nem érinti az Ötvenhatosok tere és a Puskás Ferenc Stadion közötti megállóit. A Keleti pályaudvar felé a 79-es troli megállóiban áll meg, a pályaudvarnál a 20E és a 30-as busz Thököly úti megállóhelyén lehet felszállni rá.
  • A 77-es trolibusz nem érinti az Egressy út / Stefánia út és a Szobránc köz megállót, az arénánál a Hungária körúton, a 75-ös trolibusz Puskás Ferenc Stadion leszállóhelyén lehet felszállni rá.
  • A 95-ös és a 130-as autóbusz Kerepesi úton található végállomási megállóit a Hungária körútra, a 75-ös trolibusz végállomása elé helyezik át.
  • A mérkőzés napján 16 órától éjjel 2 óráig a mérkőzésre szóló jeggyel díjmentesen lehet igénybe venni a közösségi közlekedést.

    További információk a BKK oldalán.

    Európai Szuperkupa-döntő

    Bayern München (német)-Sevilla (spanyol)

    Puskás Aréna, 21 óra

    tv: M4 Sport

    Fotó: Facebook

    Közlekedési kisokos

    Alig áll meg pár helyen az M3-as metró

    Az M3-as metró a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. November 6-ig az Arany János utca, a Ferenciek tere, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák megállókon nem áll meg. A 9-es és az M30-as autóbuszt, illetve a 72-es és a 73-as trolibuszt ajánljuk.

    Itt nem áll meg a 36-os és a 135-ös busz

    Október 11-ig a 36-os busz nem érinti az Előd utcai és a Vörösmarty utcai megállókat. A 135-ös busz szintén nem áll meg a Vörösmarty utcai megállóban. A buszok az Ábrahám Géza utcán át közlekednek Pestszentlőrinc, illetve a Soroksár, IKEA áruház felé. Ideiglenes megállók az Ábrahám Géza és a Vörösmarty utcákban.

    Elterelik a 199-es buszt

    Hétfő óta terelve közlekedik a 199-es autóbusz, így nem érinti a Kossuth Lajos utca, a Pincér utca, az Áchim András utca és az Ady Endre út megállókat. Az autóbuszjárat október 30-ig a Kossuth Lajos utca - Ady Endre út - Vas Gereben utca útvonalon közlekedik, ezért a Hofherr Albert utca térségét nem érinti.

    Nem érinti a Haller utcát több busz

    November 7-ig a 223M, a 23-as, a 23E, az 54-es és az 55-ös autóbusz, illetve a 918-as, a 923-as, a 979-es és a 979A éjszakai járat nem érinti a Haller utca / Soroksári út megállót. Az autóbuszok Közvágóhíd irányú Haller utca / Soroksári út megállóját a Lechner Ödön fasor 6. szám előtt találhatják meg az utasok.

    Változás a 297-es és a 213-es buszoknál

    Október 23-ig a 297-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Nyeremény utca megállót. A járat Nyeremény utca nevű megállóhelye a Nápoly utcába kerül áthelyezésre. Október 4-ig a 219-es autóbusz az Iglice utca / Jutas utca [9] és az Ürömhegyi út / Jutas utca között nem közlekedik.

     





    Ezeket olvastad már?
    Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

    Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

    „Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

    „Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

    Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

    Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

    Orbán Viktor a CPAC Hungary-n: Magyarországnak ma híre van a nemzetközi politikában

    Orbán Viktor a CPAC Hungary-n: Magyarországnak ma híre van a nemzetközi politikában

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás