RETRO RÁDIÓ

Brutális káoszra és dugókra számítanak a fővárosiak az iskolakezdéskor





Legjobban a dugóktól tartanak a magyarok a szeptemberi iskolakezdés miatt – derült ki a Bors szavazásából. Az autósok már most azt tervezik, hogyan jutnak el munkahelyeikre az iskolakezdés hetén.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.24.
káosz

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, a 12–17 éves korosztályból már a regisztráltak 83 százaléka megkapta a koronavírus elleni védőoltást, így teljes biztonságban indulhat el a tanév a jövő héten. Ez egy nagyon izgalmas időszak a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt, de rengeteg stresszes pillanattal is járhat.

A Bors szavazásából arra is fény derült, hogy mitől tartanak legjobban a fővárosi emberek.

Míg páran azt állították, hogy megkönnyebbülést éreznek, addig kicsit többen úgy válaszoltak, hogy a kiadások aggasztják őket. Azonban a legtöbben, azaz a válaszadók több mint 51 százaléka egyöntetűen állította: a dugóktól tart leginkább. Olvasóink elmondták: már most készülnek a hosszú araszolásra, és elárulták, hogyan próbálják elkerülni a hatalmas forgalmat – számolt be a portál az eredményről.

Egy megkérdezett családanya a külvárosból indul a belső kerületek felé dolgozni, már előre készül a dugóra:

A gyerekeket a férjem viszi oviba, a munkahelye közel van, de én a belvárosba megyek, és kénytelen vagyok kocsit használni, mert a munkám miatt nagyon sok cuccot és két kollégámat is én viszem reggelente. Már előre rettegek attól, ami jön – mondta az asszony, aki kollégáival megegyezve inkább egy órával korábban indul:

Megbeszéltük, hogy a szokásos találkozót áttesszük egy órával korábbi időpontra, akkor ugyan hamarabb érünk be, de inkább ezt választjuk, mint az araszolást és a plusz félórákat – szögezte le.

András is külső kerületből indul útnak, a férfi pedig inkább megválik a kocsijától:

Nem kellemes, mert korábban kell elindulnom, hogy legyen helyem azon a részen, ahol le tudom tenni a belváros előtt az autót, az ugyanis már reggel hét körül csordultig tele van – mondta a férfi.

Fél órával korábban kelek, ott hagyom a kocsit, és inkább tömegközlekedek, már meg is vettem a bérletem. Inkább ez, mint a pokoli dugó – mondta.

Csilla az agglomerációból indul neki a belvárosi munkahelyének, és már előre retteg a dugóktól:

30 kilométerre van a munkahelyem, és sehova nem tudom letenni a kocsim, így azzal araszolok befelé – mesélte. – Megpróbálok korábban indulni, ugyanis ha nem teszem, akkor majdnem egy órával hosszabb út vár rám. A minimum negyven perc, de volt, hogy másfél órával is tovább tartott bejutnom mesélte a Borsnak.





Ezeket olvastad már?
Brutális baleset a Határ úton: taxisba csapódott egy kocsi a felüljárón, ez történt az utassal

Brutális baleset a Határ úton: taxisba csapódott egy kocsi a felüljárón, ez történt az utassal

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

Megtörte a csendet: őszintén mesél a milliárdos lottónyertes felesége

Megtörte a csendet: őszintén mesél a milliárdos lottónyertes felesége

Tizenhárom éves lányt molesztált a baranyai szexragadozó

Tizenhárom éves lányt molesztált a baranyai szexragadozó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás