RETRO RÁDIÓ

Így reagált Novák Katalin a Fideszt ért vádakra





Megjelent a Fidesz alelnökének válasza a Fideszt ért vádló állításokra, amit a politikus a Facebook-oldalán is megosztott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.11.
Vélemény

Novák Katalin a Facebook-oldalán osztotta meg a reakcióját egy március 7-én megjelent véleménycikkre, amiben a Fideszt érték vádak.
Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője március 7-én véleménycikket jelentetett meg a Welt am Sonntag német lapban, amiben azzal vádolta meg a Fideszt, hogy a folyamatosan balra tolódó Európai Néppárt elhagyásával szélsőjobboldalivá vált és szövetséget kötött az AfD-vel. Az újság mai számában erre reagáltam.” - írta a reakció felvezetéseként Novák Katalin, aki röviden vázolta a posztban az újságban megjelent válasz lényegi pontjait.

„Mára már a névleg jobbközép pártok nem képviselik az olyan értékeket, mint a szabadság, a nemzet, a hagyományos család, a keresztény kultúra és az emberi méltóság. Az elmúlt 11 évben három olyan, az európai jogrendet tiszteletben tartó döntés született, mely a balliberális média és politika által megbocsáthatatlan bűnnek minősül:
📍 2011-ben az Alaptörvényben rögzítettük, hogy a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata,
📍 2015-ben nemet mondtunk a tömeges bevándorlásra és most a magyarokat a nemzeti hatóságaink által jóváhagyott oltásokkal is beoltják.” - sorolja fel a családokért felelős tárca nélküli miniszter, hogyan védték a magyarokat az elmúlt időszakban.

Weber téved, mikor az AfD-vel való együttműködéssel vádolja a Fideszt. Számunkra Németországban a CDU és a CSU a természetes politikai szövetségeseink, más német pártokkal nem tervezünk szövetségre lépni. Szigorúan elhatárolódunk az olyan pártoktól, amelyek nem állnak ki az alkotmányos rend mellett. Nem úgy, mint itthon a posztkommunistákból, szocialistákból, liberálisokból és zöldekből álló teljes ellenzék, akik szövetségre léptek egy nyíltan antiszemita, rasszista párttal.” - folytatta Novák Katalin a válasz cikk lényegének leírását a posztban, amit vasárnap délelőtt osztott meg a közösségi oldalán. Azok számára, akiket terjedelmesebben is érdekel az általa megfogalmazott álláspont, belinkelt egy oldalt, ahol magyarul teljes egészében elolvasható a megjelent írása.
https://www.facebook.com/csaladesifjusag/photos/a.646993832066519/3648103188622220/





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás