RETRO RÁDIÓ

Félelmetes jóslat: valami borzalmas rengeti meg a világot idén karácsonykor?





TikTok-csatornáján egy magát időutazónak kiadó férfi jóslatait több millióan nézik. Legújabb állítása szerint december 25-én valami olyan dolog fog történni, ami megváltoztatja a világot.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.12.06.
titokzatos jóslat

That one time traveler (Egyszeri időutazó) néven indított néhány hónapja egy ismeretlen ember TikTok-csatornát. Itt videókat oszt meg jóslatairól. Már 1,3 millióan követik nap mint nap jövendöléseit. Továbbá 13 millió lájkot kaptak bejegyzései. Két legújabb jóslata felborzolta az internet népét.

Az egyikben azt állítja az utazó, hogy december 20-án 8 embert szupererőre fog szert tenni a napenergiának hála.

A másik állítása pedig, hogy 2021. december 25-én valami hatalmas dolog fogja megrázni a Földet, ami sokkolni fogja az emberiséget. Konkrétumot nem árult el az eseményről.

Idén karácsonykor valami hatalmas fog történni (Fotó: TikTok/ Thatonetimetraveler)

Az idei év május 27-ére is korábban azt állította, hogy valami olyan dolog fog történni, ami kihatással lesz az emberiség jövőjének alakulására. Nem derült ki, hogy melyik eseményre gondolhatott, de ezen a napon történt egy-két érdekes dolog. Az amerikai elnök, Joe Biden titkosszolgálati vizsgálatot rendelt el a koronavírus eredetének vizsgálatára, de ekkor történt az a tragikus esemény is, ahol egy férfi 9 embert ölt meg, majd öngyilkos lett San Jose Rail Yardon, ráadásul a merénylő a Szilícium-völgyben dolgozott.Csak hogy a hazai hírekből is csemegézzünk, ezen a napon írta alá a Semmelweis Egyetem és a Pfizer a hazai klinikai kutatási programok bővítéséről szóló szerződést.

Fotó: Getty Images

Vannak azonban olyan jóslatai, amik konkrét eseményeket jósolnak meg, például azt állítja, hogy jövőre az NBI (amerikai profi kosárliga) két csapata fog egymás ellen játszani a rájátszásban, a Los Angeles Lakers, és a Brooklyn Nets, szoros meccseket fognak játszani egymással, majd a döntőben a Lakers fog nyerni.

A kommentelők között sokan hiteltelennek gondolják a jövendöléseket, és azt mondták inkább, hogy a Simpson család epizódjaiban történtek közül sokkal több dolog valósult meg eddig. Itt gondolhattak arra, hogy Trumpot elnökké választották, vagy éppen arra, hogy megjósolták, hogy Lady Gaga fog fellépni a Super Bowl félidejében, és a levegőben fog repülni a produkció során. Összesen 14 alkalommal látták előre a jövőt a részekben...Véletlen lenne?

Az ikonikus animációs sorozatban rengeteg dolgot előre láttak a készítői a 90-es években (Fotó: archiv)

A további jóslatokat itt tudjátok megtekinteni:

https://www.tiktok.com/@thatonetimetraveler/video/7034973759882726662?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1





Ezeket olvastad már?
Olyat tett egy férfi a 4-6-os villamoson, amit nagyon nem kellett volna – videó

Olyat tett egy férfi a 4-6-os villamoson, amit nagyon nem kellett volna – videó

Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás