RETRO RÁDIÓ

Megszakad a szív: hét nap után szerelme után halt a horrorbuszbaleset legsúlyosabb sérültje





Egy hétig harcoltak az orvosok a szabadbattyáni halálbusz legsúlyosabb sérültjének életéért, de a fiatal férfi szervezete végül vasárnap este feladta a harcot. Kiderült, a barátnőjével indult a horvát túrára, aki már a helyszínen életét vesztette.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.25.
borzalmas

Gyászol egész Székesfehérvár, miután vasárnap este kiderült: a helyi orvosok megfeszített munkája ellenére estére elhunyt a szabadbattyáni buszbaleset legsúlyosabb sérültje, amivel kilencre emelkedett a tragédiában elhunyt áldozatok száma. A férfi a székesfehérvári önkormányzat egyik hulladékgazdálkodással foglalkozó cégénél dolgozott titkárként, munkatársai és barátai is szerették a férfit.

Nagyon jó munkaerő volt, az emberek szerették a segítőkészségéért, mindenkihez volt egy kedves szava – mondta szomorúan a férfi egyik ismerőse a Borsnak. Úgy tudni, a fiatal titkár imádott barátnőjével indult el az egynapos buszútra, a fiatal nő azonban olyan súlyosan megsérült, hogy már a baleset napján elhunyt. Az ismerősök az utolsó pillanatig imádkoztak a férfi életéért.

Miután az intenzív osztályra vitték, tudtuk, hogy ő is a súlyos-életveszélyes sérültek között van, mesterséges kómában tartották azóta. Az utolsó pillanatig reménykedtünk a csodában – mondta a férfi egyik ismerőse. – Már éppen túl volt a kritikus egy héten, így még jobban bizakodtunk, teljesen összetörtünk, amikor megtudtuk, hogy a szervezete feladta a harcot – ingatta a fejét összetörten az ismerős. – Most már a túlvilágon is örökre együtt vannak, ők ketten. Nagyon szerették egymást.

Úgy tudni, a férfi már akkor is válságos állapotban volt, mikor kórházba vitték, információk szerint nem Székesfehérváron, hanem Budapesten kezelték, az állapota miatt vélhetően nem tudta azt sem, hogy kedvese szervezete már korábban feladta a küzdelmet.

Mint azt a Bors megírta, a két héttel ezelőtti vasárnap hajnali öt óra környékén az egynapos horvátországi nyaralásról hazatérő turistabusz borzalmas balesetet szenvedett a Fejér megyei Szabadbattyánnál, amikor a sofőr elvesztette uralmát a busz fölött, majd a szalagkorlátnak ütközött, végül pedig a hídpillérnek csapódott. A balesetben összesen kilenc ember – köztük a buszt vezető sofőr – vesztette életét, 47-en pedig megsérültek.





Ezeket olvastad már?
Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás