Az Oregonban élő Faith Sidman úgy próbálta feldolgozni szeretett testvére elvesztését, hogy néha SMS-t küldött nővére telefonszámára. Mivel a nő halálával megszűnt a telefonszám, nem gondolta, hogy valaha választ kaphat üzeneteire. Valaki azonban visszaírt neki, bár ne tette volna!

@faithsidman1

at least i got to see her name pop up on my phone one last time 🙂

♬ original sound – ꜰᴀᴛɪᴍᴀ ꕤ

Faith legutóbb azt írta meg, hogy sokat gondol testvérére és szereti őt. Meghűlt benne a vér, amikor a telefonján nővére neve ugrott fel, mert az ő számáról kapott válaszüzenetet. Először csak közölte vele az illető, hogy rossz helyre küldte az SMS-t. Ekkor Faith elmagyarázta, hogy ez volt a testvére száma, amiről azt hitte, már nem működik. Egyúttal megígérte, hogy nem ír többet.

Ez sajnos nem hatotta meg az új számtulajdonost, aki másodszorra már ingerültebben válaszolt. Jelezte, hogy ez egy üzleti telefon, ezért Faith ne üzengessen neki többet. A gyászoló nő a mogorva reakció ellenére is örül, hogy még egyszer újra látta családtagja nevét felugrani a telefonján. A kommentelők már nem voltak ilyen megértők, szerintük bunkón reagált az ismeretlen. Volt, aki azt javasolta, hogy Faith kérje számának blokkolását, így anélkül írhatna továbbra is, hogy az bárkit is zavarna.