RETRO RÁDIÓ

„Hallottam a feleségem sikolyát a telefonban, aztán csend lett…” – megszólalt a hajdúsági autóbalesetben elhunyt kismama férje





Telefonon hallotta felesége halálsikolyát annak a kismamának a férje, aki Hajdúszovát mellett szenvedett autóbalesetet. A fiatal házasok alig két hónappal ezelőtt tartották az esküvőjüket, és boldogan várták első gyermeküket, egy kisfiút.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.02.
Megszakad a szív

Anitának mindössze 26 év jutott a földi létben. Nyár elején ment feleségül élete szerelméhez, a tehergépkocsi-sofőrként dolgozó Bencéhez. Az asszony akkor már áldott állapotban volt, mindketten felhőtlen boldogságban várták a születendő trónörököst. Augusz­tus utolsó reggelén azonban egy pillanat alatt változott meg minden. Anita a 4805-ös úton Debrecen felé tartott autóval, útközben férjével beszélgetett kihangosítón. Halálos balesetet szenvedett, amit Bence végighallgatott.

Azt hitte, Anita letette a telefont

A fájdalomtól meggyötört férj a Borsnak mesélte el a tra­gikus baleset körülményeit.

– Éppen dolgoztam, amikor a feleségem felhívott telefonon az autójából. Ő vezetett. Mivel mindketten komolyan vettük a KRESZ-t, mindketten kihangosítóról beszéltünk – mondta Bence.

A diskurzus kifejezetten jó hangulatban telt, ami kettejük között nem volt szokatlan. A kommunikáció viszont egy óvatlan pillanatban megszakadt.

Még hallottam a feleségem sikítozását, majd a csörömpölést. Azután azt hittem, hogy Anita letette a telefont, ezért többször is megpróbáltam visszahívni, de már nem sike­rült – csendesedett el a gyá­szoló férfi.

– Vártuk a gyermekünket. Azt már tudtuk, hogy fiú lesz, de még nem választottuk ki a nevét – nyilatkozta Bence, de továb­bi kérdésekre nem kívánt válaszolni.

Megpördült egy kanyar után

Mint kiderült, a hatodik hónapban járó kismama a lakóhelyéről igyekezett Hajdúszováton keresztül a 4805-ös úton Debrecen felé, valószínűleg terhesgondozásra. Anita a széles körben halálútnak is nevezett úton egy kanyar után megpördült, majd átcsúszott a másik sávba. Összeütközött egy másik személygépkocsival, ami egy fának csapódva tört totálkárosra.

Anita autója is összeroncsolódott, a motor szinte teljesen megsemmisült. Még a baleset helyszínén ellátták erős fájdalomcsillapítóval, és lélegeztetőgépre kötötték. A fej- és mellkassérüléseket szenvedett kismamát ezután életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A traumatológiai centrumban ugyan az orvosok hosszasan küzdöttek a kismama és a magzat életéért, de mindketten elhunytak.

Már nézegették a babakelengyét

A házaspár egy Hajdú-Bihar megyei településen élt. A falu most egy emberként gyászolja a mindig mosolygós kismamát és a meg nem született kisfiút. A család egy ismerőse a Borsnak elmondta: felfoghatatlannak tartja, hogy egyszerre két fiatal élet is ilyen hirtelen érjen véget.

Már elkezdték nézegetni a babakelengye kellékeit, miközben Anita lelkiismeretesen járt a terhesgondozásra. Abban biztos vagyok, hogy csodálatos szülők lettek volna – fejezte be a jó barát.





Ezeket olvastad már?
„Nem hiszem el, hogy ez újra megtörténik” – kifakadt a lány, apja után a bátyját is halálra gázolták

„Nem hiszem el, hogy ez újra megtörténik” – kifakadt a lány, apja után a bátyját is halálra gázolták

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás