RETRO RÁDIÓ

Öt napja elsétált otthonról Gizi néni – lánya megtörten vallott





Április 23-án ismeretlen helyre távozott a 75 éves egykori tanár, akiről azóta sem lehet tudni, hogy merre indulhatott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.28.
eltűnt

Kelemen Józsefné, azaz Gizi néni április 23-án szombaton vélhetően megreggelizett és elindult valahová az érdi otthonából. A családja azóta semmit nem hallott a 75 éves hölgyről, akiről sajnos azt sem lehet tudni, hogy pontosan milyen ruházatban indult el otthonról. Gizi néni tudata sajnos már nem tiszta, emiatt gyakran azt hiszi, hogy még mindig élnek a szülei.

Vélhetően hozzájuk indulhatott Sátoraljaújhely irányába

Kelemen Józsefnét a rendőrség is igyekszik előkeríteni – Fotó: Police.hu

A közösség nagyon szereti Gizi nénit, többek között azért is, mert hosszú éveken át tanította a gyerekeket az Érdi Bolyai János Általános Iskolában. Angolt, oroszt, illetve magyar nyelv és irodalmat oktatott.

„72 éves koráig tanított még az esti gimiben” – mondta a Metropolnak a lánya, Szilvi, aki igyekszik a lehető legtöbb helyre eljuttatni az eltűnt anyukája hírét, mivel reménykedik benne, hogy valaki ráismer majd a kedves idős hölgyre.

„Édesanyám, aki időben már zavart (nevét tudja, és térben jól tájékozódik még), szombat délelőtt eltűnt. Valahova elindult, még sose csinált ilyet. Ez egy egyéves kép, azóta teljesen ősz a haja és hosszabb is valamennyivel. Papírok, telefon nincs nála, feltehetőleg semmilyen érték sem. Aki látta, kérem írjon! Vonatra is szállhatott, a szülei régi háza felé, a Budapest–Sátoraljaújhely vonalon” – írta egy posztjában az ijedt nő, aki lapunknak elárulta, hogy sajnos az eltűnés után 5 nappal sincs hír az édesanyjáról.

Ismeretlen helyre indult szombaton Gizi néni – Olvasói fotó

„Önálló volt, nem az a nagymamatípus, utazgatott, élt. Jött-ment mindenhová. 4 éve még Rómában volt, utána pedig Szabadkára utazott. Nem tudom, mit mondhatnék még róla, régen elköltöztem, külön élete volt. Én meg nagyon rég önálló vagyok. Alapvetően, mivel nem lakik messze tőlem, így már gyakran látogatjuk őt. Korábban észrevettem, hogy gond van vele, azóta viszünk neki enni a gyerekekkel, egy-két naponta folyamatosan látogattuk” – mesélte a Metropolnak Szilvi, aki hozzátette, hogy Gizi néni egyébként tapasztalt utazó volt. Sőt, kifejezetten sokat is utazott.

Kapott több tippet is

Az Facebook-poszt abból a szempontból hatásos volt, hogy sokan azonnal a segítségére siettek, de sajnos minden próbálkozás sikertelen volt.

Gizi néni egyértelmű ismertetőjelei

Pontos ruházata nem ismert, de valószínűleg az egész alakos fotón látható cipőt és kabátot viseli. Iratait, telefonját sajnos nem vitte magával. Gizi néni 160 cm magas, ősz hajú, magas homlokú, vékony testalkatú.





Ezeket olvastad már?
„Nem hiszem el, hogy ez újra megtörténik” – kifakadt a lány, apja után a bátyját is halálra gázolták

„Nem hiszem el, hogy ez újra megtörténik” – kifakadt a lány, apja után a bátyját is halálra gázolták

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás