RETRO RÁDIÓ

Fordulat a kis Maddie ügyében, telefonja buktatja le a tettest?





A 2007-ben, Portugáliában eltűnt kislány ügye tovább bonyolódik. A hatóságok végre úgy érzik, forró nyomon járnak!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.26.
helyadatok

A több mint egy évtizede eltűnt kislány megölésével Christian B.-t gyanúsítják már egy ideje, de úgy látszik, a bizonyítékok begyűjtése nem megy könnyen. Maddie ügyét a hatóságok egy olyan puzzle-hoz hasonlították, amelyből túl sok darab hiányzott – eddig. A történtektől egészen 2020 júniusáig sorakoztak a megválaszolatlan kérdések, akkor azonban a német hatóságok bejelentették, hogy van egy gyanúsítottjuk, Christian B.

Fotó: YouTube

A férfi viselkedésével és korábbi bűnelkövetéseivel teljesen megfelel annak a személynek a profiljával, aki potenciálisan elrabolhat vagy megölhet egy olyan kislányt, mint Madeleine McCann – mondja Mark Hofmann bűnügyi elemző. Mi több, most az is kiderült, hogy a gyanúsított mobilját a bűncselekmény helyszínén, vagy legalábbis a tetthely mellett követték nyomon azon az éjszakán, amikor Maddie eltűnt.

A hatóságok feltételezik, hogy a kislány nemcsak eltűnt, de gyilkosság áldozata is lett. Mondják ezt annak ellenére, hogy a holttest sem került még elő. Ugyanakkor állítják, van bizonyítékuk, de azt tekintettel a folyamatban lévő eljárásra még nem fedhetik fel.

A hírek szerint Christian B. részegen vallomást tett egy barátjának: azt állította, tudta, mi történt Madeleine-nel. A feltételezett tettes egyébként hosszú és zavaros bűnlajstrommal rendelkezik az utóbbi évtizedekből. Sok pénzügyi indíttatású bűncselekményt követett el, például betörést vagy kábítószer-kereskedelmet, de van egy ennél sötétebb oldala is. A hatóságok szerint pedofil. Nagy valószínűséggel pszichopata, empátia nélkül, aki érdekelt abban, hogy valamilyen hatalomérzetet szerezzen a védtelen áldozatok, különösen a kisgyermekek felett…

A szülők a rendőrség kijelentése ellenére is bíznak abban, hogy egy napon visszakapják gyermeküket, akit szép, vicces és figyelmes kislányként írnak le. Ők továbbra is azt kérik, akárki ragadta is el tőlük Maddie-t, adja vissza nekik, hisz szükségük van egymásra a kislánnyal. Remélhetőleg a nyomozás előrehaladtával ők is közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy megtudják, mi történt Madeleine-nel.





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás