Laura Birrell elmondása szerint a hangok alapján elsőként azt hitte, hogy bomba robbant a konyhájában. Ám mint kiderült, a mosógépe semmisült meg egy hatalmas robbanással, ami során az alkatrészek és az üvegdarabok is szerteszét repültek.

Az üzletasszony a sokkoló rombolást és a hatását is lefényképezte, elmondása szerint a mosógép dobja robbant ki a helyéről. Az egész konyhát eldeformálódott fémdarabok, műanyag- és üvegdarabok borították. A történetet és a képeket is közösségi oldalán osztotta meg, hogy másokat is figyelmeztessen a veszélyre.

„Sokszor hallottam, hogy nem szabad bekapcsolva hagyni a mosógépet, ha valaki elmegy otthonról. Nos, én örülök, hogy nem mentem sehová, mivel a gépem szó szerint felrobbant. Szerencsére éppen a konyhában voltam, amikor elkezdett füstölni, így még időben kikapcsolhattam” – árulta el a nő a The Sun oldalának.

I have often heard don’t leave your washing machine on when you leave the house. Well today I am glad that I did not go…

Posted by Laura Birrell on Sunday, March 28, 2021

„Nem a legjobb vasárnapom volt, az biztos. Soha többé nem hagyom bekapcsolva, ha nem vagyunk mellette. El sem tudom képzelni mi történt volna, ha nem vagyunk otthon. A gép Indesit, így írtam a gyártónak, hogy felhívjam a figyelmüket a veszélyre” – tette hozzá Laura.