RETRO RÁDIÓ

„A fa mögül kidugta direkt a csupasz fenekét” – idős férfi sokkolta a Hajógyári-szigeten időzőket





Egy idősebb férfi pucér alsó fertállyal sétálgatott a Hajógyári sziget erdejében, később a rendőrséget is értesítették a megijedt helyi kutyasétáltatók.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.13.
III. kerület illetlen férfi

Pörög az élet a Hajógyári-szigeten, nemrég frizbi-golf bajnokságnak adott helyet, közben a helyi kutyások aláírásokat gyűjtenek a sziget északi részének hasznosítása ellen, most pedig egy, a szemtanúk szerint zavartan viselkedő, idősebb férfit fogtak el a rendőrök itt, aki szabadon, takaratlan férfiasságával és csupasz fenekével okozott ideges pillanatokat a kutyasétáltatók között. A legnagyobb hajógyári privát Facebook-csoportban született meg a bejegyzés, amelyben figyelmeztették az embereket arra, hogy szerdán egy mezítlábas, „mutogatós” férfi sétálgatott az Óbudai-szigeten. Beszámoltak róla, hogy a rendőrség elfogta a helyszínen a férfit, és szemtanúkat keresnek a történtek tisztázására.

A Hajógyári szigeten mindig rengeteg kutyás szokott kint lenni (Fotó: Facebook/Erdei Balázs)

Ebben a pillanatban találkoztunk rendőrökkel a szigeten, akik a kutyás közösség segítségét is kérik. 15:10 magasságában elöl, a játszótér és az iroda között elfogtak egy fekete kabátos, alul semmibe öltözött, cipő nélkül kint lévő, zavartan viselkedő, szemüveges, idősebb férfit. Bejelentés alapján érkeztek, eddig egy szemtanújuk van. Kérik, ha valaki látta ezt az embert, jelentkezzen a III .kerületi rendőrkapitányságon” - írta bejegyzésében egy kutyasétáltató nő. Az egyelőre nem derült ki, hogy mit keresett ott a férfi és miért nem volt rajta cipő és nadrág, azonban több kommentelő is írta, hogy látták az esetet, és az egybehangzó véleményük szerint feltűnően zavartan viselkedett a férfi.

„Mi láttuk, amikor a szigetre értünk 2-kor. Ekkor a játszótér és a Főkert épülete között lévő fásabb területen volt, már alul semmiben. Első ránézésre azt hittem, hajléktalan, aki a nagy dolgát végzi, háttal a fának dőlve. Nem is időztünk tovább ott. Majd amikor kifelé jöttünk a szigetről, akkor már a parkoló túloldalán, szintén a fák közt láttuk ugyanúgy nadrág és cipő nélkül, de akkor már egyértelmű volt, hogy valami egyáltalán nem oké. Mi szóltunk a rendőröknek, de sajnos nem tudtuk őket megvárni, mert csak az az 1 óra szünetünk volt a munkából. Nagyon ijesztő volt, másodszori ránézésre egyértelmű volt, hogy vagy nagyon zavart mentálisan, vagy direkt mutogatja magát. Például a fa mögül kidugta direkt a csupasz fenekét. Ekkor döntöttünk úgy, hogy telefonálunk. Oké, hogy hétköznap, de bármikor jöhetnek kisebb gyerekkel is a játszótérre. Ha működik a kamera a parkolóban, a rendőrség vissza tudja nézni a felvételeket” - írta hozzászólásában a rendőröket értesítő hölgy.





Ezeket olvastad már?
Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás