Beindult az élet a fővárosban, a járvány leszorítása végett, sok idő után megszüntetésre került az ingyen parkolás, megkezdődött a rendes tanítás is az iskolákban, ezért egyre többen utaznak a tömegközlekedési eszközökön.

Amivel nem is lenne semmiféle probléma, de elég sok olyan embertársunk van, aki semmilyen tekintettel nincs utastársaira. Rengeteg hajléktalan van az utcákon, amiről már oly sokat írtunk.

De most egy jól szituált úr verte ki a biztosítékot

A 4-es 6-os villamos vonalán történteteket a Ripost szúrta ki, ahol az egyik utas sokkoló élménynek volt a szemtanúja. Bernadett egy zárt Facebook-csoportban írta le a látottakat.

Fekáliás incidens a 4-es 6-os vonalán Fotó: Metropol/Csóka Ferenc/illusztráció

Ma reggel fél 8 körül a 6-os villamoson számomra a létező leggusztustalanabb, s megbotránkoztató dolog történt” – kezdte Bernadett – „Egy jól beöltözött ‘úriember’, úgy gondolta, akkor és ott könnyít magán… Emberek ezt miért kell csinálni?

Ami a legszörnyűbb, senki nem szólt rá a férfira, a nő konkrétan lefagyott a látottak alapján

Kérlek titeket, bármikor bármi hasonló vagy egyéb történik veletek, védjétek meg magatokat, ez a minimum!! Rendőr, vészcsengő, sofőr… mert az ilyennek orvos kell.

A portál a kommenteknek is utána nézett, ahol rengeteg ehhez hasonló írás is született. Az egyik hozzászóló a Keleti pályaudvar buszmegállójában látott egy kisdolgot végző férfit.

De nem csak a megállókban vagy tömegközlekedésen van ilyen

Egy másik megjegyzés ettől is durvább volt.