RETRO RÁDIÓ

Mutatjuk a hétvége legfontosabb eseményeit





A Metropol összeszedte a hétvége legfontosabb eseményeit, hogy hogyan változik a közlekedés, és hogyan sétálhatunk az út közepén a Belvárosban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.23.
Április 23

Hétvégére változik több BKK járat menetrendje

Karbantartási és felújítási munkálatokat végeznek a közlekedési vállalat munkatársai.

  • Az M3-as metró felújítása a hétvégén is folytatódik a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között, a kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat.
  • Holnapután vasárnapig egy vágányon közlekedik a H8-as HÉV Cinkota és Kerepes állomások között karbantartás miatt. A szerelvények mindkét

  • irányban az Örs vezér tere irányú, jobb vágányon közlekednek.

  • Holnaptól módosul a 35-ös és a 36-os buszok közlekedése közműépítés miatt. A Csepel, Csillagtelep felé közlekedő járatok Völgy utcai megállóját

  • áthelyezik a Kossuth Lajos utcába a Völgy utca elé.

  • Éjjelente építkezés miatt április 30-ig terelve közlekedik a 901-es éjszakai busz. A jármű nem érinti az Infopark (Pázmány Péter sétány), a BudaPart, a Budafoki út/Dombóvári út, a Kelenföldi Erőmű és a Hengermalom út megállókat.
  • (Fotó: MTI)

     

    Felújítás a Budapest–Hatvan vonalon

  • A Budapest–Hatvan vonalon Rákos és Pécel állomások között pályakarbantartási munkálatokat végeznek. Ezért a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
  • Forgalomkorlátozások Kőbányán

    Hídfelújítás miatti lezárások nehezítik mától a közlekedést a X. kerületben. A munkálatok egészen június 14-ig eltartanak majd.

     

  • Április 23-án 22 órától április 24-én 5 óráig, valamint május 28-án 22 órától május 29-én 5 óráig a Könyves Kálmán körutat, a Kőbányai út és a

  • Salgótarjáni utca között az Árpád híd felé vezető oldalon.

  • Április 30-án 19 órától május 3-án 5 óráig, valamint május 28-án 19 órától május 29-én 24 óráig, illetve május 30-ától június 14-ig minden nap 21 órától

  • másnap 5 óráig a Könyves Kálmán körút belső forgalmi sávját, a Kőbányai út és a Salgótarjáni utca között az Árpád híd felé vezető oldalon.

    A gyalogosoké lesz hétvégén az Andrássy út

    A Fővárosi önkormányzat megnyitja a sétálók előtt az Andrássy utat és a Kós Károly sétányt a hétvégére. Az autósok ezen a két napon nem hajthatnak fel a 2310 m hosszúságú sugárútra, viszont a gyalogosok, bringások, rolleresek szabadon használhatják.

    Váltakozó időjárás várható a hétvégén

    Ma egy kicsit újra élvezhetjük a tavaszias időt, futózáporok csak helyenként alakulhatnak ki. Az északnyugati szél erős lesz. 12 és 17 fok közötti értékekre kell majd számítani. Holnap esőre egyáltalán nem kell számítani, a maximum-hőmérséklet 14–15 fok között alakul. Vasárnap azonban felhős időre számíthatunk és kisebb záporra is van esély. A hőmérő higanyszála 16 fokig kúszik fel.





    Ezeket olvastad már?
    Földönkívüli lávatavat fedezett fel a NASA - Videó

    Földönkívüli lávatavat fedezett fel a NASA - Videó

    Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

    Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

    Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

    Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

    Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

    Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás