RETRO RÁDIÓ

Ez lesz ma! Mutatjuk a hétvége legfontosabb eseményeit





A Metropol összeszedte a hétvége legfontosabb történéseit, hogy melyik válogatott érkezik a Puskásba, és hogy ez milyen változásokat hoz, illetve hogy melyik kerületben ér véget a lomtalanítás vasárnap.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.18.
Június 18.

EURO2020: Jönnek a franciák, borul a közlekedés!

Lezárások és terelések várhatók szombaton, ugyanis folytatódik a részben hazai rendezésű futball-Európa-bajnokság. A második csoportmeccsünkön a 2018-as világbajnok francia válogatott érkezik a Puskás Arénába. A 15:00-kor kezdődő meccs miatt a lezárások már délelőtt 11:00-tól megkezdődnek a stadion környékén.

Korábban zárnak, több villamos

A BKK a keddi magyar–portugál meccshez hasonlóan most is azt javasolja a szurkolóknak, hogy ne autóval érkezzenek. A drukkereknek a tömegközlekedést javasolják. Az 1-es, az 1M villamos, valamint a 2-es és a 4-es metró sűrűbben jár a mérkőzések előtt és után. A stadion közelében közlekedő járatok terelt útvonalon közlekednek, és a Puskás Ferenc Stadion megállót nem érintik. A részletes információk a www. police.hu és a www. bkk.hu weboldalon.

EB (Fotó: Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport)

Tilos lesz megállni!

A tilalomról szóló figyelmeztetések már ma este 18 órakor kezdődnek, és egészen június holnap 20 óráig érvényben lesznek.

  • A Puskás Aréna közelében és az ahhoz vezető mellékutcákban.
  • A Kerepesi út, Ifjúság útja, Papp László Sport Aréna mélygarázshoz vezető szervizút és a Puskás Ferenc Stadion metrómegálló által határolt területen.
  • A Dózsa György út, Kerepesi út és Ifjúság útja kereszteződésben található murvás parkolóban.
  • Hungária körút páros oldalán a Jurisics Miklós utca és a Stefánia út között.
  • Szakaszos lezárások a Puskás Aréna körül

    A lezárások holnap 11 órától kezdődnek és 20 óráig tartanak. Az ideiglenes forgalomkorlátozások érintik a Városligetben található hivatalos szurkolói zóna környezetét, vagyis a Hősök terét, Kós Károly sétányt és a Dózsa György utat. A meccs helyszínén a Puskás Aréna környezeténél is kell szakaszos lezárásokra számítani, így például a Hungária körúton, a Stefánia úton és a Thököly úton is.

    Vége a lomtalanításnak Újpesten

    A mai nappal befejeződik a lomtalanítás a IV. kerületben. Az FKF azt kéri, hogy a nagydarabos hulladékokat 18 óra után helyezzék ki úgy, hogy se a gyalogosokat, se a forgalmat ne akadályozza. A lomokat az FKF a kihelyezési határidőt követő napon szállítja el. A lomtalanítás következő helyszíne Zuglóban lesz június 27-étől.

    Egy éve hunyt el Benedek Tibor

    2020. június 18-án, 47 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt el háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, egykori szövetségi kapitány Benedek Tibor. A háromgyerekes sportoló hosszan tartó betegség után adta fel a harcot. A néhai sportoló 16 évig élt együtt feleségével, Epres Pannival.

    (Fotó: Fuszek Gábor/Nemzeti Sport)

     





    Ezeket olvastad már?
    Fejlemény az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásának ügyében

    Fejlemény az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásának ügyében

    Orbán Viktor: Békepárti többség kell Európában, nem érdemelnek még egy esélyt a brüsszeli vezetők

    Orbán Viktor: Békepárti többség kell Európában, nem érdemelnek még egy esélyt a brüsszeli vezetők

    Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

    Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

    Brutális erővel csap le ránk a tél

    Brutális erővel csap le ránk a tél

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás