RETRO RÁDIÓ

Ez a valódi nagylelkűség





Családi rendezvényen gyűjtenek a Covid-árváknak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.19.
adománygyűjtés Ringató Zöld Követ covid-árvák Regőczi Alapítvány

Adománygyűjtést indít a Ringató a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyerekeket segítő Regőczi Alapítvány számára. Augusztus utolsó vasárnapján vagyis 29-én családi rendezvénnyel is készülnek a Millenáris Parkban. Tragikusan megdöbbentő, hogy több mint 900 kisgyermek és kamasz maradt árván vagy félárván a Covid miatt, rajtuk segít az alapítvány. A Metropolnak az esemény egyik szervezője, Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a Zöld Követ Egyesület alapítója beszélt a gyűjtésről.

- A Ringató évek óta szoros együttműködő partnerünk, örültünk, amikor megkerestek minket, hogy nyár végén szervezzünk egy közös akciót több családszervezettel karöltve és örüljünk annak, hogy végre újra együtt lehetünk és szünetelnek a lezárások. Elkezdtünk egy közös szervezést, melynek eredménye egy nagyszabású Ringató esemény. Augusztus 29-én a Millenáris Parkba várjuk a családokat, hogy közösen zárjuk le a nyarat és indítsuk el az új tanévet.

A Ringató közössége és a hozzájuk csatlakozó családok a „Végre újra együtt énekelhetünk” elnevezésű családi napon közös énekléssel is megemlékeznek majd azokról, akiket veszteség ért.

 

Izgalmas programokkal várják az érdeklődőket

A Magyar Védőnők Szakmai Szövetsége (MVSZSZ) kismamaszűréssel és tanácsadással, a FICSAK a Zöld Követ Egyesülettel a fenntarthatóság jegyében ZÖLD játékokkal és az Európa Jövője kvízzel, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) kézműves programmal, az Egyszülős Központ arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal és családi fotózással várja az érdeklődőket. A családi napon részt vesz Herczegh Anita, a Regőczi Alapítvány kuratóriumi elnöke, a köztársasági elnök felesége. A rendezvény fővédnöke Novák Katalin családokért felelős miniszter.

 

Várják a támogatásokat

- Közös gyűjtést indítottunk az Adjuk Össze oldalon a koronavírus-járvány miatt árván vagy félárván maradt gyerekeket segítő Regőczi Alapítvány számára. A gyűjtés szeptember 15-ig tart, de a családi napon személyesen is lehet adományozni. A rendezvény a Kolompossal ingyenes lesz a Millenárison, de akár egy szokásos belépőjegy árával támogathatják a résztvevők a Covid-árvákat.

Arra biztatunk mindenkit, aki teheti, egy becsületkasszaként működő rendszerbe fizessen be a pénztárcájának megfelelő összeget, ezzel is segítsük az árván maradt gyermekeket.

 





Ezeket olvastad már?
Újabb benzinárstop jöhet? A kormány vizsgálja a benzinárat

Újabb benzinárstop jöhet? A kormány vizsgálja a benzinárat

Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósunk is kitöltötte a Zöld-párbeszéd kérdőívet

Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósunk is kitöltötte a Zöld-párbeszéd kérdőívet

Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás