RETRO RÁDIÓ

„Most is kiabál” – teljesen belerokkant a Miskolcon megkínzott lány a történtekbe





Enikőnek brutális kínzások sorozatát kellett átélnie tavaly májusban. A bántalmazások lelki következményeit a mai napig magán viseli a fiatal nő.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.08.
brutális bántalmazás

A rossz álmoktól és a tönkrement idegrendszertől nem tud szabadulni.

Boldog kapcsolatnak indult, katasztrofális vége lett

A nő összeköltözött új partnerével Miskolc külvárosában, Ruzsinszőlőn egy kertes házban, majd rövid idő után minden rosszra fordult. A férfi erőszakossá vált, rendszeresen többet ivott a kelleténél, és ilyenkor őrjöngött is. Enikő számára ez már nem volt szimpatikus, és megpróbált kilépni a toxikus kapcsolatból. Ám Zoltán nem akarta elfogadni, hogy elhagyják, és kamuindokokkal még egyszer utoljára áthívta magához Enikőt, hogy megbeszéljék a dolgokat.

A boldog idők gyorsan elmúltak, és megmutatta a foga fehérjét Zoltán Fotó: Shutterstock/illusztráció

Egy hétig tartotta bezárva Enikőt

A horrorfilmbe illő jelenetek ekkor kezdődtek el. Amint megjelent a lány a háznál, Zoltán ököllel arcon ütötte, majd megszabadította ruháitól, és többször megerőszakolta állítólagos szerelmét. Enikőnek esélye sem volt a férfi ellen, amikor megpróbált elmenekülni, expárja kést rántott, és megszúrta. Majd egy kutyalánccal az ágyhoz kötözte a már szinte öntudatlan állapotban lévő lányt. Egy hétig bezárva tartotta házában Enikőt a férfi, majd csak akkor engedte el, amikor ígéretet kapott rá, hogy újra összejön vele a nő.

Enikő szabadulása után egyből értesítette a rendőrséget, akik a háznál végül 14 órán keresztül rögzítették a nyomokat és a bizonyítékokat.

Egy kutyalánccal kötözte ki Enikőt a férfi Fotó: Shutterstock

„Menekülni próbált az emlékek elől”

A nő most édesanyjánál él, Zoltán pedig börtönben van. A Blikk munkatársai felkeresték Enikő édesanyját.

Nagyon tönkrementünk mindannyian ebben a borzalomban. A lányom idegei nagyon nincsenek rendben, borzalmas állapotban van. Nem is nagyon hagyjuk őt egyedül, vigyázunk rá. Most is kiabál, nem szereti, ha bárkivel róla beszélgetek. Érthető, hogy szegénykém menekülni próbál az emlékek elől” – mondta el az édesanya a lapnak, majd vissza is ment a házba, mert a lánya érte kiáltott. A szomszédok szerint Enikő egy aranyos, barátságos teremtés volt, azonban mostanában nem is látták a lányt.

Az édesanyja szerint Zoltán ártatlan

A lap újságírója a kínzás helyszínéül szolgáló horrorházhoz is ellátogatott, ahol most éppen a bántalmazó férfi édesanyja él csak.

Nagyon beteg vagyok, három infarktusom volt, amióta bevitték a gyerekemet. Én tudom, hogy ő ártatlan, ami a bíróságon ki is derül majd. Hazugság ez az egész, többet nem mondok” – zárta be a kertkaput az idős özvegyasszony.





Ezeket olvastad már?
Két halott Ferihegynél: Hét nepáli menekült el a rommá tört autóból

Két halott Ferihegynél: Hét nepáli menekült el a rommá tört autóból

Rettegnek a lakók Újbudán – lassan mindennap kioltanak egy életet

Rettegnek a lakók Újbudán – lassan mindennap kioltanak egy életet

Semjén Zsolt: a Magyarok kenyere ünnep, a búza- és kenyérszentelés ünnepe a magyar nemzet egységéről szól

Semjén Zsolt: a Magyarok kenyere ünnep, a búza- és kenyérszentelés ünnepe a magyar nemzet egységéről szól

Álmai tortáját rendelte meg egy nő: durván félreértették – Videó

Álmai tortáját rendelte meg egy nő: durván félreértették – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás