RETRO RÁDIÓ

A Metropol Londonban találta meg a Kölyökidő egykori gyereksztárját - videó





Asszony, készítsd a kakaómat – talán sokan emlékeznek erre az ikonikus mondatra a Kölyökidő című műsorból, ahol Jakó Máté az ideális nőről mesélt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.04.
nosztalgia

A Kölyökidő a Magyar Televízió egyik legnépszerűbb ifjúsági sorozata volt a kilencvenes években. A műsor szereplői a nézők szeme láttára nőttek fel, és mondták el a véleményüket különböző kérdésekben. Az utolsó adás óta 23 év telt el, ám az azóta felnőtté váló egykori gyerekszínészek nemrég újra elkészítették a műsor főcímdalát. Ebben feltűnt az egyik legemlékezetesebb karakter, Jakó Máté is, aki már tízévesen is hihetetlenül bölcsen gondolkodott a szerelemről. A videó – amelyben az ideális nőről beszélt – néhány évvel ezelőtt a Youtube-ra is felkerült, és nem túlzás azt állítani, hogy megrohamozták a rajongók.

Volt olyan hétvége, amikor 900 üzenetet kaptam – kezdte a Metropolnak Jakó Máté, aki azt is elárulta, hogy mi minden történt vele az elmúlt 20 évben. Mint kiderült, a ma már 37 éves férfi Londonban él a barátnőjével, Sallyvel.

“Keményen kell értük harcolni”

Szerintem az ideális nő az olyan, hogy nem lehet mással megszerezni, csak szerelemmel. Nem úgy, hogy odamész hozzá, szia bébi, elmegyünk egy bárba, és kész. Csak kemény harccal lehet megszerezni – mondta anno a felvételen a kisfiú, akinek az elképzelése megvalósult.

– Sally nemcsak kívül, de belül is gyönyörű, egyszóval a legcsodálatosabb lény a földön. Nyolc éve vagyunk együtt, de már az első randin éreztem, hogy ez bizony komoly lesz, noha csak nagyon nehezen adta magát. Hetekig futkostam utána, de végül kemény harcok árán megszereztem – mesélte a Metropolnak a ma már képzőművészként dolgozó férfi.

Máté szerelmével, Sallyvel (Fotó: Metropol)

„A férfi addig megy el, amíg a nő engedi”

Máté gyerekként remélte, hogy ha felnőtt lesz, akkor talál egy olyan nőt, aki kakaót készít neki. „Szépen felöltözök, és csak annyit mondok: asszony, készítsd a kakaómat„ – fogalmazott a videóban. Ezekről a szerepekről ma már azonban teljesen másképp gondolkodik.

– A férfi addig megy el, amíg a nő engedi. Sallyt nem utasítom semmire, de annyit azért elárulhatok, hogy a kakaót én készítem – jegyezte meg viccesen Máté.

Máté gyerekként imádta a csokornyakkendőket
Fotó: Metropol

“Okosabbak a lányok”

Az édes kisfiú anno arról is mesélt, hogy ha egyszer édesapa lesz, mindenképp lányt szeretne, mert szerinte a “a lányok okosabbak és kitartóbb szelleműek”.

– Ezt még ma is így gondolom, bár miután kicsit közelebbről is megismertem a tinédzser lányokat, átgondoltam, hogy ez biztos jó ötlet-e – tette hozzá nevetve Máté, aki azt is elárulta, hogy mit üzenne a gyerekkori önmagának. –Azt, hogy az álmok valóra válnak. És nemcsak azok, amelyek a nőkkel kapcsolatosak, hanem azok is, amelyek a munkához köthetők – utalt a grafikus arra, hogy ő az első magyar, aki Batman-illusztrációt készíthetett a DC-nek.





Ezeket olvastad már?
Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás