RETRO RÁDIÓ

Eljegyzésük felbontása után lettek együtt öngyilkosok a fiatalok





Környékbeliek találtak rá annak a párnak a holttestére, akik eljegyzésük felbontása után együtt lettek öngyilkosok Erdőkertesen szombaton, abban az autóban, amit a fiú édesanyja vásárolt a szerelmeseknek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.22.
Erdőkertesi tragédia

Kati és Dani a rokonok és barátok szerint egy amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban élt, de tavaly nyáron a lány elfogadta a gyűrűt a kedvesétől. Együtt dolgoztak egy lámpagyárban, de ott felmondtak, és egy ideig nem volt munkájuk. A közeljövőben kezdtek volna egy üdítőgyárban, szintén közösen.

Dani és Kati szenvedélyesen szerették egymást – Fotó:Bors

Szenvedélyes kapcsolatban éltek

A Bors megtudta: Kati és Dani szerdán összevesztek, ezért a 28 éves nő átment aludni az egyik legjobb barátnőjéhez, Viktóriához. Az első indulatukban a fiatalok szakítottak.

„Elég érdekes volt a kapcsolatuk, ám igazából semmi rosszat nem tudok Danira mondani. Gyakran vitatkoztak, de együtt akartak megöregedni. Dani családja jobban támogatta a fiatalok kapcsolatát, az édesanyja vett is nekik egy régi Opelt. Mivel Daninak nem volt jogosítványa, Katit jegyezték be a forgalmiban üzembentartónak, miközben az anya lett a tulajdonos. A szakítás után érthetően vissza szerette volna kérni a kocsit, ám ez péntekre a békülés miatt okafogyottá vált” – mondta a Borsnak a közeli barátnő.

„Nem faggattam Katit, hogy éppen min vesztek össze, ő pedig nem részletezte magától. Azt tudom, hogy már nagyon vágyott a családalapításra, és ragaszkodott a párjához. Az elmúlt napokban tapasztalt magán olyan tüneteket, melyekből arra lehetett következtetni, hogy esetleg áldott állapotban van. Amikor a „női dolgok” szóba kerültek, annyit mondott: „késik”.

Környékbeliek találtak rájuk

Erdőkertesre mentek és nem messze a fiú szülői házától, egy erdős részen leparkoltak, hogy ott egy slag segítségével az utastérbe vezessék a kipufogógázt. Amikor a környékbeliek ezt észrevették, már késő volt, így hiába hívtak segítséget, a pár életét nem lehetett megmenteni. A személygépkocsit még tegnap délelőtt is a tragédia helyszínén találtuk, a tűzoltók által betört ablakokkal. A jármű környezetét ellepték az üvegszilánkok, a kormány alatti tartórekeszben pedig öngyújtókat, cigarettát láttunk.

„Nem tudom felfogni, hogy két fiatal ilyen értelmetlenül halt meg. Láttam, ahogy a mentősök küzdöttek értük. Semmi remény nem volt a megmentésükre” – mondta egy szemtanú lapunknak.

Börtön miatt maradt el az esküvőjük

Kati édesanyja, egy Facebook-hozzászólásban üzent az elhunyt fiúnak: „Sírba tetted a lányomat”. Zsuzsanna nem volt olyan lelkiállapotban, hogy a Borsnak bővebben nyilatkozzon, de annyit elárult, hogy a fiatalok nemrég életük nagy eseményére készültek.

Júliusban lett volna az esküvőjük, de lemondták. Dani öccse elmondta lapunknak, hogy testvérét egy hat évvel ezelőtti ügy miatt 28 napos elzárásra vitték.

„Közmunkára ítélték egy apróság miatt, de azt nem teljesítette, ezért a büntetést megváltoztatták, és az esküvő tervezett időpontjában éppen a rácsok mögött volt – nyilatkozta az öcs, aki sosem lesz képes feldolgozni a testvére halálát. – A barátnője rászoktatta a gyógyszerre és a halálba kergette a bátyámat. Erős nyugtatót szedett, ami nyilván nem tett jót neki” – fejezte be a beszélgetést Dávid.

 





Ezeket olvastad már?
Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" -  számos hiedelem kötődik április 24-hez

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" - számos hiedelem kötődik április 24-hez

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás