RETRO RÁDIÓ

Már most ennyien állnak sorba a karszalagért a Puskás Arénánál – Fotó!





Aki csak teheti, minél hamarabb induljon el az Eb-karszalagért, mert a mérkőzés közeledtével egyre nagyobb lesz a sor a szurkolói pontoknál.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.15.
európa-bajnokság

Ma este 18 órakor a Puskás Arénában csap össze a magyar válogatott Portugáliával, a labdarúgó Európa-bajnokságon. A mérkőzésre kizárólag, a jegy mellé kapott karszalaggal lehet bemenni, így a szurkolóknak ezt mindenképp fel kell venniük a három szurkolói pont egyikén.

A Metropol helyszíni tudósítója a Puskás Arénánál járt, ahol délelőtt még csak kisebb sor állt az átvevő pontok előtt, így ha, tehetik érdemes a szurkolóknak most elindulni, hiszen a sor várhatóan egyre nagyobb lesz. A mérkőzés helyszínén kívül, még két helyen, a Városligetben és a Groupama Arénánál is lehetőségük van a drukkereknek átvenni a karszalagokat. Fontos, hogy személyi és védettségi igazolvány bemutatása szükséges a jegy mellé az átvevő pontokon. A helyszínek a mérkőzés első félidejének végéig lesznek nyitva.

Érdemes most indulni a karszalagért, még nincs óriási sor (Fotó: Metropol)

Óriási a készülődés a stadion környékén. Bár a szurkolók most még csak lézengenek, és elsősorban a karszalagért érkeznek, a rendőri jelenlét egyre nagyobb.

Az árusok is várják a szurkolók érkezését (Fotó: Metropol)

Időben vegyük át a karszalagot!

A jeggyel rendelkező szurkolók biztonsági okokból, kizárólag karszalaggal léphetnek csak be a stadionokba. Fontos, hogy időben vegyük át karszalagot, és ne felejtsük: a karszalagokhoz az érvényes jegy felmutatása mellett, személyi és védettségi igazolvány felmutatásával juthatnak hozzá a szurkolók az átvételi pontokon. Érdemes letölteni az EURO2020 applikációt, melynek használatával, gördülékenyebb a stadionba való bejutás. Azok, akik még nem vették volna át a belépéshez szükséges karszalagokat, egészen a második félidő kezdetéig még megtehetik az erre kijelölt három helyszínen: a Groupama Arénánál (B-lelátó, a sasszobor mellett), a Dózsa György úton (Városliget, Promenád) és a Papp László Budapest Sportarénánál. Az átvételi pontok hétfőn reggel 8 órától egészen 20.00 óráig lesznek nyitva minden helyszínen. Kiskorúak igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása. Azok a 16–18 évesek, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, kísérő nélkül is szurkolhatnak az Eb-mérkőzéseken.





Ezeket olvastad már?
Lehet kérni a nyugdíj újbóli megállapítását?

Lehet kérni a nyugdíj újbóli megállapítását?

Sokkoló tragédia: orosz rulettet játszott, agyon lőtte magát egy 15 éves fiú Nagyatádon

Sokkoló tragédia: orosz rulettet játszott, agyon lőtte magát egy 15 éves fiú Nagyatádon

A világ legszerencsésebb utasát gázolta el a váci gyors – ezek a férfi sérülései

A világ legszerencsésebb utasát gázolta el a váci gyors – ezek a férfi sérülései

Magyar Péter tüntetését a guruló dollárbotrány egyik cége szervezte

Magyar Péter tüntetését a guruló dollárbotrány egyik cége szervezte

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás