Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, szörnyű tragédiával végződött a jászberényi P. család balatoni vakációja. Az Alsóbélatelep egyik szabadstrandján fürdőző család két tagja, a 13 éves Zoltán, valamint a 17 esztendős Tamás is vízbe fulladt, és mindössze csak a szerencsének köszönhető, hogy a két fiú húga éppen nem a bátyjaival játszott.

Az összetört édesapa fiai tudtak úszni. A megtört férfi arról is beszélt, hogy Zoltán és Tamás gyógyíthatatlan betegségben szenvedett.

Szívszaggató döntés

A boncolásra pénteken kerülhet sor, a hamvasztás pedig csak utána lesz. Végül pedig majd postán fogjuk megkapni az urnákat. Hagyományos, koporsós temetést nem rendezünk, képtelenek lennénk kijárni a gyerekeinkhez a temetőbe. Itthon fogjuk őrizni az urnájukat magunknál a házban” – mondta a Blikknek a családfő, Sándor.

Végzetes mártózás

Korábban az apuka a TV2 Tények műsorában sírva beszélt a drámáról. A fiúk matraccal mentek be a tóba napozni, a bóját is elhagyták. Az üres matracokra nem sokkal később egy SUP-os figyelt fel, a fiatalabb fiút ő találta meg a vízben, testvérét azonban órákkal később a vízimentők hozták ki a Balatonból.