RETRO RÁDIÓ

A feleség eltitkolta férje elől a hatalmas lottónyereményt – ezért tette





Egy brit nő csaknem 900 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón, de titokban tartotta férje és gyerekei előtt is. Most elmondja, hogy miért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.14.
pénzeső

A 43 éves nő fogfájása miatt nem várta meg a jackpotsorsolás végét, inkább lefeküdt. Ezért hatalmas meglepetésben volt része másnap kora reggel, amikor megnézte e-mailjeit, és látta, hogy ő nyerte meg a közel 2 millió fontos nyereményt – írta meg a Mirror.

„A telefonomra pillantottam, és megláttam a hihetetlen nyereményösszeget, és egyszerűen letettem. Nem tudtam, mit tegyek, annyira megdöbbentem. Aztán bejött a fiam, és megkérdezte, hogy hol van az iskolai egyenruhája, ez visszazökkentett a valóságba. Odaadtam a holmiját, ő elment a férjemmel, én pedig visszamentem az emeletre, és újra megnéztem a jegyet. Nem mondtam el a férjemnek sem a jó hírt, mert vezetnie kellett, és el kellett vinnie a gyerekeket az iskolába. Egy sövényben végezte volna a győzelemről ábrándozva, ha elmondom neki” – indokolta tettét a nő.

Persze a kétgyermekes édesanya alig várta, hogy férje hazaérjen.

„A valaha volt leghosszabb utazásnak éreztem, amíg vártam, hogy hazaérjen, pedig a gyerekek iskolája mindössze négy percre van. Amikor Mike végre visszaért, mondtam neki, hogy el kell mondanom neki valamit. Remegett a kezem, és aggódónak tűntem. Amikor azt mondtam, hogy nyertem a nemzeti lottón, nem tudta felfogni, és azt feltételezte, hogy ez egy átverés” – emlékezett a nő.

Fotó: Twitter

A házaspár most azt tervezi, hogy kifizetik a jelzáloghitelüket, és megveszik a régóta vágyott új konyhájukat. A legfontosabb céljuk azonban az, hogy a világjárvány miatt kihívásokkal teli 18 hónap után rengeteg csodálatos emléket gyűjtsenek közösen szeretteikkel.

„Az elmúlt 18 hónap nehéz volt számunkra, mint mindenki számára. Túl sok közeli családtagunkat veszítettük el, köztük Mike anyukáját tavaly, ami hihetetlenül nehéz volt mindannyiunk számára. Ez még fontosabbá tette számunkra, hogy emlékeket alkossunk. Nem a házakról és az autókról beszélek, hanem arról, hogy csodálatos időt töltsünk azokkal az emberekkel, akiket szeretünk. A jelzáloghitel törlesztése miatt érzett hatalmas nyomás megszűnt, így most már az emlékek gyűjtésére koncentrálhatunk” – mondta örömmel a nő.

A lottónyertes elárulta azt is, hogy a család első emléke egy görögországi utazás lesz a jövő nyáron.





Ezeket olvastad már?
Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás