RETRO RÁDIÓ

Nem bírta elviselni a sok megaláztatást, öngyilkos lett a gyönyörű édesanya





Rengeteg borzalmat élt át az az anya, aki végül úgy döntött, véget vet az életének. Nővére előző nap még beszélt vele, nem gondolta volna, hogy ezt a megoldást választja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.05.
Öngyilkosság erőszak édesanya

A 32 éves Nicola McIntyre-nak rengeteg akadályt kellett leküzdenie az életében. A kisgyermekes anyának rövid időn belül több tragikus sorscsapást is el kellett szenvednie, többet között egy brutális szexuális támadást.

Már egész fiatalon, az iskolája elvégzése után elkezdett dolgozni, és egy fodrászatba jelentkezett gyakornoknak. Szerelmi élete miatt Nicola a poklok poklát élte meg, hiszen egyik rossz viszonyból a másikba került. Végül egy hosszabb kapcsolatából megszületett egyetlen kisfia, ám aztán az apa elhagyta mindkettőjüket. Egyedülálló anyaként egy önkormányzati bérlakásban éltek a kisfiúval, egészen addig, amíg rá nem talált újból a szerelem. Később megint csak csalódnia kellett, miután új párja lefeküdt a kolléganőjével. Azzal egy időben, hogy rájött a megcsalásra, Nicolát egy csapat huligán megerőszakolta.

„Láttam, ahogy megváltozik és egyre mélyebb depresszióba esik. Mentális zavarai támadtak, gyógyszereket is kellett szednie. Több jótékonysági szervezetet is felkeresett segítségért. Egyszer elmesélte nekem, hogy úgy érzi kudarcot vallott, és senki nem hajlandó segíteni neki” – árulta el a The Sun-nak az egyik nővére, Hayley. A nő azt is elárulta, hogy akkor hallott utoljára testvéréről, amikor videochateltek, bár akkor boldognak tűnt. Másnap reggel már a hatóságok keresték fel, hogy közöljék vele a szörnyű hírt.

Az anyának nem tudtak segíteni családtagjai

Nicola McIntyre holttestére saját otthonában találtak rá, miután egyszerre bevette az összes felírt gyógyszerét. A halottkém arra a következtetésre jutott, hogy az anya öngyilkosságot követett el.

„Még mindig nem tudunk megbékélni Nicola halálával. Mindannyiunkat megdöbbentettek a történtek. A szívünkben örökké emlékezni fogunk rá, és minden nap hiányozni fog” – tette hozzá Hayley.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!





Ezeket olvastad már?
Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás