A Mandiner történetének eddigi legsikeresebb időszakát éli. Olvasottsági rekordokat dönt hétről hétre mind online, mind a nyomtatott lappal.

2017-ben még 3 millió, tavaly már több mint 8 millió felhasználó fordult meg a portálon, idén pedig csak eddig, majdnem ugyanennyi látogató kereste fel a Mandiner.hu-t,78 milliós oldalmegtekintéssel.

Tartós siker nem építhető megfelelő alapok nélkül. A Mandiner története az elődlapokkal, együtt már több mint két évtizedre nyúlik vissza. 1999-ben jelent meg a fiatal, jobboldali értelmiségiek magazinjaként, a kétezres évek elején folyóiratként, valamint blogként, később pedig internetes portálként vált a magyar sajtó, ezen belül a konzervatív, jobboldali nyilvánosság egyre jelentősebb szereplőjévé. A lap a folyamatos megújulás útján igyekszik napról napra hiteles, objektív képet tárni az olvasók elé a legfontosabb hazai és nemzetközi történésekről.

A Mandiner konzervatív értékrendű, meghatározó, minőségi hetilapként, első 100 új előfizetőjét olyan badacsonyörsi borral szeretné megajándékozni, amely egy hasonló értékek mentén működő, különleges borászatból származik. A Folly Arborétumhoz közel eső birtokon hét hektáron termelnek szőlőt, amely, akárcsak az arborétum szeretete és gondozása, nemzedékről nemzedékre szálló örökség a Folly családban. A kert első örökzöldjeit dr. Folly Gyula pécsi orvos telepítette 116 évvel ezelőtt, a félhektárnyi területből mára öthektáros arborétum lett. A Folly család négy generációjának elkötelezett munkája és kitartása a Balaton édenkertjévé varázsolta a helyet. A Folly Cédrus bor a kert egyik meghatározó növényéről kapta nevét, az arborétum szőlőjéből, olaszrizling és szürkebarát házasításával állítják elő. Tiszta, finoman hordós, őszibarackos, visszafogott és elegáns.

Az előfizetők nemcsak a nyomtatott hetilapot kapják kézhez hétről hétre, de a mandiner.hu oldalon digitális formában minden korábbi lapszámot is fellapozhatják.

Csatlakozzon ön is most a Mandiner folyamatosan bővülő közösségéhez (mandiner.hu/elofizetes) és értesüljön első kézből a legfontosabb hazai és nemzetközi történésekről!

A Mandiner csapata

Különleges ajánlat ideje: 2021.09.02.-2021.09.08.

(x)