Mint arról korábban beszámoltunk, egy holttest feküdt a Baross utcában, a helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok.

A Metropol munkatársa a helyszínen teljes útzárral találkozott, a forgalmat elterelik, 6-7 rendőrautó próbálja irányítani a káoszba fulladt forgalmat.

Mint később kiderült, ráugrott a rendőrautóra, majd rosszul lett az intézkedés közben egy férfi a VIII. kerületben. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, közben mentőt hívtak, de a férfi életét már nem sikerült megmenteni – számolt be az esetről a rendőrség.

A rendőrök igazoltatni próbálták a láthatóan zavart férfit, ő azonban ellenszegült, ezért megbilincselték – számolt be a police.hu a borzalmas esetről.

Az intézkedés közben az ismeretlen hirtelen összeesett, a rendőrök ezért azonnal levették a bilincset, és megkezdték az újraélesztést, amit a kiérkező mentők folytattak – de már nem lehetett megmenteni az életét.

A jelenlegi adatok szerint nincs összefüggés a haláleset és a rendőri intézkedés között. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.