RETRO RÁDIÓ

Horror a X. kerületben! Bomló tetemet találtak egy autóban, megszólalt a kocsi tulajdonosa - Fotók! (18+)





Orrfacsaró bűz miatt riasztották a rendőröket a helyi lakosok. Arra azonban a helyszínre érkező kőbányai zsaruk sem voltak felkészülve, ami eléjük tárult, miután felnyittatták az autót, amiből áradt a rothadó szag.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.08.
X. kerület Vérfagyasztó

Gyomorforgató történetről számoltak be a Segítő Angyalok Facebook-oldalán. Lakossági bejelentés miatt vonultak ki a rendőrök a X. kerületi Liget utcába, mert egy betelefonáló szerint hullaszag terjedt az egyik parkoló autóból.

Hamar előkerült a jármű tulajdonosa is, aki az egyenruhásoknak elmondta, hogy egy kisállat teteme található az autójában. Mire az állatmentők is a helyszínre értek, kiderült, hogy az ügy sokkal szövevényesebb. Ugyanis a tetem egy fekete zsákban volt, és tulajdonosa azt állította, hogy ő a budapesti állatorvosi egyetemen dolgozik boncmesterként.  

Védőruhában nyitották ki az autót (Fotó: Segítő Angyalok)

A rendőrök után nem sokkal az állatmentők is megjelentek az utcában. Ezután hamar bebizonyosodott, hogy a bűzt árasztó autó tulaja nem mondott igazat.

„Mire a helyszínre értünk, egy érdekes sztori kezdett sokfelé ágazni. Emberünk elmondja, hogy a budapesti állatorvosi egyetemen dolgozik, mint boncmester. Ez a teória megbukott, amikor leellenőriztük, itt további kérdések merültek fel és az embernek mindre volt válasza. Egy 20 felvonásos tragikomédia vette kezdetét, amit ő mondott, azt mi megcáfoltuk és tényekkel támasztottuk alá, hogy nem mond igazat. Az ember elmondása alapján még mindig nem volt 100%, hogy nem emberi maradvány van-e a kocsiban, így az utcát lezártuk, és egy teljes, zárt öltözetben nyitottuk ki a kocsit, és csak a zsák kibontása után lehettünk biztosak abban, hogy valóban egy kutyus teteme van benne. Amikor a zsákot kinyitottuk, egy szerencsétlen ember, aki csak véletlen sétált arra, megérezte a bomló tetemszagot, és csatlakozott a helyszínen lévők csoportos hányásához. A tetemben szerencsére volt csip, és sikerült egy állatorvost a helyszínre hívni, aki majdnem elájult, amikor szembesítették a tényekkel„ – olvasható a Segítő Angyalok leírásában a horrortörténetről.

Bomló tetemet találtak egy autóban, zsákba rejtve (Fotó: Segítő Angyalok)

Kiderült, a már bomló állatot korábban állatorvos altatta el, aki végül a tetemet átadta a kérdőre vont férfinak.

Ő felkeresett több állatorvost, és névjegykártyákat osztogatva előadta, hogy ő tetemszállítással és hamvasztással foglalkozik, így az állatorvos átadta neki a tetemet, ami azért maradt a kocsiban, mert nem volt már hely a lakásban” – derültek ki az egyre hajmeresztőbb részletek az ügyről.

De a borzalmak ezzel még nem értek véget sem az állatmentők, sem a rendőrök számára. Érthető, hogy a történtek után a rendőrök az álboncmester lakására is kíváncsiak voltak. Arra azonban legrosszabb rémálmukban sem gondoltak, mi fogadja majd őket az ajtó mögött.

A rendőrök a lakásban találtak kitömött/preparált állati maradványokat, csontokat, emberi és állati röntgenfelvételeket, koponyákat. Pár „frissebb” tetem a sült krumpli mellett a hűtőben volt. Itt már a rendőrök is érezték, hogy az ember nem beszámítható, így mentőt hívtak hozzá” – írták a Segítő Angyalok bejegyzésében.

A teljes bejegyzést itt tekinthetitek meg, csak erős idegzetűeknek ajánljuk:





Ezeket olvastad már?
Döbbenetes: 217 ember él egy házban ezen a bizarr településen

Döbbenetes: 217 ember él egy házban ezen a bizarr településen

Mennyire vagy művelt? 10-ből 9 ember nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Mennyire vagy művelt? 10-ből 9 ember nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Érdemes várni a tankolással: kedvező árváltozás érkezik a benzinkutakra

Érdemes várni a tankolással: kedvező árváltozás érkezik a benzinkutakra

Deutsch Tamás: Szégyelljék magukat úgy, ahogy vannak!

Deutsch Tamás: Szégyelljék magukat úgy, ahogy vannak!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás